search

Ons nieuws van woensdag 28 november 2018

Donald Sutherland in HBO's 'The Undoing'
Series / Nieuws

Donald Sutherland in HBO's 'The Undoing'

De cast wordt zo mogelijk nog aantrekkelijker...

De cast van de serie 'The Undoing' van HBO krijgt langzaam maar zeker vorm. De eerste twee namen die bekend werden gemaakt, namelijk 'Hugh Grant' en 'Nicole Kidman' waren reeds om duimen en vingers van af te likken, maar er is meer. Nu heeft HBO namelijk bekend gemaakt dat ook niemand minder dan 'Donald Sutherland' de cast zal vervoegen. De Emmy en Oscar winnaar zal in de serie Kidman's vader spelen. De reeks is bovendien afkomstig van hetzelfde team als deze achter 'Big Little Lies' en is gebaseerd op de roman 'You Should Have Known'.

"The Undoing" legt de focus op Grace Sachs (gespeeld door Kidman), een succesvolle arts welke haar droomleven lijkt te leven. Ze doet dit met de steun van een toegewijde echtgenoot. De echtgenoot wordt gespeeld door Hugh Grant. Het koppel heeft een jonge zoon welke naar een elite private school gaat in New York. Op het ogenblik dat haar man komt te verdwijnen lijkt het leven van Sachs compleet in te storten. Dit niet in het minst omdat er heel wat opvallende onthullingen aan het licht komen.

Het personage van Sutherland zal luisteren naar de naam 'Franklin Renner'. Hij is een gepensioneerde bankier en liefdevolle grootvader. Hij ziet het als zijn taak om zijn familie te beschermen wanneer de ene onthulling de andere in sneltempo opvolgt.

Ben jij benieuwd naar deze nieuwe, gelimiteerde HBO serie?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze series worden van Netflix verwijderd (week 48)
Series / Nieuws

Deze series worden van Netflix verwijderd (week 48)

Het valt mee!

We kunnen weer een weekje opgelucht ademhalen. Er is niets significants toegevoegd aan de verwijderlijst van Netflix. Kortom: de series die vorige week op het hakblok lagen, liggen er nu ook. Dat is niet per se het beste of het leukste nieuws, maar echt erg is het dus niet.

30 november
Bernard (1 seizoen)
Suckers (1 seizoen)
The Divide (1 seizoen)
Freddy Heineken (1 seizoen)
The Driver (1 seizoen)
Worst Cooks in America Collection (2 seizoenen)
Great Interior Design Challenge (1 seizoen)
Great British Menu (1 seizoen)
The Undateables (3 seizoenen)

8 december
Prinses Lillifee (1 seizoen)

14 december
The Client List (1 seizoen)
Helix (2 seizoenen)
Berlin 56 (1 seizoen)
Acquitted (2 seizoenen)
Thicker Than Water (2 seizoenen)

16 december
Une Chance de Trop (1 seizoen)
Lockup: Chain Linked (1 seizoen)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe teaser 'Gotham' seizoen 5
Series / Trailer

Nieuwe teaser 'Gotham' seizoen 5

Het vijfde en laatste seizoen van de DC-serie begint op 3 januari a.s.!

In de nieuwe teaser voor het vijfde en laatste seizoen van Gotham zien we hoe de stad tot niemandland is verklaard. We weten ondertussen al dat acteur Shane West het personage Eduardo Dorrance speelt, die uiteindelijk de schurk Bane wordt. Net als in de strips zal Bane uiteindelijk de rug breken van een personage in de serie. Daarnaast weten we ook dat het laatste seizoen zal eindigen met een aflevering die zich tien jaar in de toekomst afspeelt en laat zien hoe Bruce Wayne transformeert tot Batman.

In Gotham zijn rollen weggelegd voor namen als Ben McKenzie (als James Gordon), Donal Logue (als Harvey Bullock), Morena Baccarin (als Leslie Thompkins), Sean Pertwee (als Alfred), Robin Lord Taylor (als The Penguin), Erin Richards (als Barbara Kean), Camren Bicondova (als Selina Kyle) en Cory Michael Smith (als Edward Nygma/The Riddler).

Gotham is natuurlijk gebaseerd op de beroemde DC-personages uit Batman en is een productie van Warner Bros. Television. Bruno Heller, Danny Cannon en John Stephens zijn uitvoerend producenten. De eerste aflevering van Gotham S5 wordt op 3 januari 2019 uitgezonden door Fox.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kyle Machlachlan is F.D. Roosevelt
Series / Nieuws

Kyle Machlachlan is F.D. Roosevelt

Naast Sofia Helin uit The Bridge te zien!

Kyle MacLachlan zal de Amerikaanse president Franklin Delano Roosevelt spelen in de Noorse WOII-serie Atlantic Crossing. De acteur staat uiteraard vooral bekend om zijn werk in Twin Peaks, de serie van David Lynch. In 2017 was de acteur weer te zien in de serie die ineens terugkeerde voor een derde reeks.

Nu meldt Variety dat de acteur een rol heeft gekregen in de achtdelige Noorse serie Atlantic Crossing. Daarin is ook Sofia Helin te zien als de Noorse kroonprinses Martha, die van de nazi's wegvluchtte en een tijdlang in het Witte Huis bij de Roosevelts woonde. De serie draait om haar relatie en band met de president van de Verenigde Staten en hoe ze invloedrijk werd in de wereldpolitiek.

Roosevelt is de 32ste president van de Verenigde Staten die de Verenigde Staten redde na de Great Depression en het land door de Tweede Wereldoorlog loodste. De serie heeft nog geen premièredatum.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoofdpersoon weg bij 'MacGyver'
Series / Nieuws

Hoofdpersoon weg bij 'MacGyver'

Er is iets mis...

Ondanks dat hij sinds het begin bij de serie is, staat George Eads op het punt om te vertrekken uit MacGyver. Dat nadat er afgelopen maand een vervelende gebeurtenis plaatsvond op de set van de serie. The Hollywood Reporter heeft wat details.

In oktober vond er iets plaats op de set, waarbij de acteur eerder dan gepland van de set vertrok. Hij had nog een paar uur aan opnames te gaan. Wat er precies aan de hand is, weten we helaas niet, maar de producenten zijn er vervolgens mee akkoord gegaan en hebben Eads van zijn contract ontheven. Dat betekent dat het personage van Eads, Dalton, uit de serie geschreven wordt.

Het zal vermoedelijk een grote klap blijken voor MacGyver, want groot deel van het plezier was juist de dynamiek tussen de titelpersoon en Dalton. De afwezigheid van Dalton zal dan ook merkbaar zijn in het nieuwe seizoen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste beelden Elseworlds!
Series / Video/clip/featurette

Eerste beelden Elseworlds!

Mooie crossover van The CW.

Voor het eerst is er een trailer vrijgegeven voor Elseworlds. Dat is dit jaar het crossover-event tussen de The CW-series Arrow, The Flash en Supergirl. Ditmaal hebben de helden te maken met een andere realiteit, zoals wel blijkt uit de trailer.

Elseworlds begint als Dr.John Deegan een item krijgt waarmee hij de realiteit kan herschrijven. Het gevolg: Oliver Queen is nu ineens Barry Allen / The Flash en Barry is Oliver / Green Arrow. En Kara Danvers / Supergirl komt erachter dat haar zus Alex haar ineens niet meer herkent en vastzet in een cel voor metamensen. Duidelijk is dat The Monitor de grote schurk is in dit seizoen en dat iedereen veel plezier had met het maken hiervan. Ook zien we voor het eerst wat beelden van Batwoman, al zijn er geen close-ups.



Elseworlds begint met The Flash op 9 december. Op 10 december gaat het verder met Arrow en eindigt op 11 december met Supergirl.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.