search
'Preacher' krijgt vierde seizoen
Series / Nieuws

'Preacher' krijgt vierde seizoen

De productie wordt wel verhuisd naar Australië.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Goed nieuws voor de fans van de serie 'Preacher'! AMC heeft namelijk bekend gemaakt dat het de reeks met zekerheid een vierde seizoen geeft. Voor de productie van het vierde seizoen zou de show wel verhuizen naar Australië.


'Preacher' is gebaseerd op de Garth Ennis/Steve Dillon comic en vertelt het verhaal van Jesse Custer. Custer is een prediker die over een bijzondere kracht genaamd 'Genesis' beschikt. Deze capaciteit zorgt er voor dat hij de mogelijkheid heeft om mensen te dwingen om te doen wat hij zegt.

Custer besluit om een bijzondere missie te ondernemen. Samen met zijn vriendin Tulip (gespeeld door Ruth Negga) en een Ierse vampier genaamd Cassidy (Joseph Gilgun) gaat hij namelijk op zoek naar God. De voorbij drie jaar leek Jesse vaak ingesloten te zitten tussen goed en kwaad waarbij het derde seizoen eindigde met een cliffhanger van formaat.

Ben jij een fan van de serie 'Preacher' en kan je al niet wachten tot ze terug op het kleine scherm te zien is? Het vierde seizoen zou in principe in 2019 moeten verschijnen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen