Ook 'Daredevil' gecanceld door Netflix

Niet geheel onverwacht na het stranden van Luke Cage en Iron Fist.

Bram de Groot, 30 november 2018 11:34

Nadat Netflix al de Marvel-series Iron Fist en Luke Cage schrapte, is het nu ook over en uit voor Daredevil, de serie waarmee het allemaal begon in 2013. De betaalzender heeft officieel aangekondigd Daredevil niet terug te laten keren voor een vierde seizoen.
Ondanks dat dit al een beetje werd verwacht, is het ergens ook een kleine verrassing. Zeker een teleurstelling voor de fans. Het recente derde seizoen werd goed ontvangen en wordt gezien als het beste dat tot op heden is opgeleverd binnen het sub-universum van het grotere Marvel Cinematic Universe.

Met het stopzetten van Daredevil lijkt de reeks rond de Defenders definitief tot een einde te komen. We krijgen nog een tweede seizoen rond The Punisher en een derde seizoen voor heldin Jessica Jones.

De kans is groot dat de komst van concurrent Disney+ een grote invloed heeft op alle Marvel-projecten die op andere kanalen te zien zijn. De kans dat de huidige bikkelharde Daredevil op Disney+ terugkeert, lijkt uitgesloten gezien het geweld.

Bron: Deadline

Lees meer over: daredevil, netflix, 2018, serie, seizoen 3, charlie cox, rosario dawson, Luke Cage, Iron Fist

Informatie over de serie: Daredevil

Populair nieuws