Uitgebreide omschrijving Arrowverse-crossover!

Uitgebreide omschrijving Arrowverse-crossover!

Eindelijk meer details.

Jim Pedd, 30 november 2018 om 13:05

The CW heeft uitgebreide synopsissen vrijgegeven voor de drie afleveringen van de crossover van het Arrowverse dit jaar, Elsewords. Ditmaal is er een crossover van Arrow, Supergirl en The Flash. De crossover heeft uitgebreide synopsissen gekregen, alhoewel ze met de synopsis ook meteen minder onthullen.
THE FLASH - Elseworlds, part 1 (9 december)
Als Barry Allen (Grant Gustin) en Oliver Queen (Stephen Amell) op een morgen wakker worden en zich realiseren van lichaam gewisseld te zijn, vertrekken de twee op een missie om uit te zoeken wat de tijdlijn verstoord heeft en deze bodyswap veroorzaakt. Maar de dingen gaan al snel van slecht naar slechter, als ze hun zaak voorleggen aan Team Flash en niemand hen gelooft. Barry en Oliver realiseren zich de hulp van Supergirl (Melissa Benoist) nodig te hebben en reizen naar Smallville in Earth-38, waar ze haar neef Clark Kent (Tyler Hoechlin) ontmoeten, evenals verslaggever Lois Lane (Elizabeth Tulloch).

ARROW - Elseworlds, part 2 (10 december)
Oliver en Barry zitten nog altijd in elkaars lichamen en ontdekken dat John Deegan (Jeremy Davies) daar mogelijk iets mee te maken heeft. En dus vertrekken ze samen met Supergirl naar Gotham City waar ze erachter proberen te komen waarom hun realiteit veranderd is. Terwijl ze daar zijn, ontmoeten ze de mysterieuze Kate Kane (Ruby Rose), die hen informatie geeft en de groep naar Arkham Asylum leidt.

SUPERGIRL - Elseworlds, part 3 (11 december)
Supergirl, The Flash, Green Arrow en Superman gaan de grootste strijd van hun leven aan.

Lees meer over: Arrowverse, Elseworlds, Crossover, Arrow, The Flash, Supergirl, Stephen Amell, Grant Gustin, Melissa Benoist, Tyler Hoechlin

Informatie over de serie: Arrow

Populair nieuws