Eerste plotdetails 'The Mandalorian'

Eerste plotdetails 'The Mandalorian'

Eindelijk informatie!

Jim Pedd, 4 december 2018 om 10:18

Er zijn wat nieuwe details rond het plot van de live-action Star Wars-serie The Mandalorian van regisseur Jon Favreau. De serie zal in de loop van 2020 te streamen zijn op Disney+ en krijgt in totaal tien afleveringen. We zagen verder al wat beelden vanaf de set, maar hoorden tot nu toe vrij weinig over het verhaal.
Tot nu toe dan. Volgens Making Star Wars draait de film om de Mandalorian die tijdens een van zijn missies een kind moet doden. Dat weigert hij en in plaats daarvan besluit hij het kind te beschermen. De serie draait dan ook om de reis van de Mandalorian en het kind, terwijl dat opgroeit als erfgenaam van de planeet Mandalore.

Het is een intrigerende onthulling die ook goed kan kloppen. We zagen in gelekte setvideo’s namelijk beelden van de Mandalorian met een baby op zijn rug in plaats van een wapen of een jetpack. Wellicht zou dat kind, gezien het feit dat deze serie zich afspeelt tussen de films Return of the Jedi en The Force Awakens, dan volwassen kunnen zijn in de huidige Star Wars-trilogie.

Bron: Making Star Wars

Lees meer over: The Mandalorian, Jon Favreau, Disney

Populair nieuws