Moordlustige konijnen in trailer 'Watership Down'

Moordlustige konijnen in trailer Watership Down

Jim Pedd, 4 december 2018 om 16:20

Dit zijn geen schattige konijntjes. Dat wordt al gauw duidelijk in de eerste trailer voor de miniserie van Netflix en de BBC: Watership Down. De eerste trailer laat niet alleen het stemmentalent horen dat aangetrokken is voor deze verfilming, maar herinnert ons er ook meteen aan dat de konijntjes het nog heel moeilijk krijgen.

Gek is dat niet, want het klassieke werk van Richard Adams staat ook niet per se bekend om zijn zachtzinnigheid. Centraal staat een groep konijnen die uit hun hol moeten vluchten om aan verwoesting te ontkomen. Geleid door de broers Hazel (James McAvoy) en Fiver (Nicholas Hoult) zoeken de konijnen een nieuw thuis, waarbij ze onderweg te maken krijgen met roofdieren, moordlustige andere konijnen en andere grote uitdagingen.

De vierdelige miniserie is vanaf 23 december te streamen op Netflix en heeft onder meer rollen voor McAvoy, Hoult, John Boyega, Olivia Colman, Ben Kingsley en Gemma Arteton. De BBC zendt de serie van regisseur Noam Murro op 22 en 23 december uit.


Bron: Serietotaal

Lees meer over: Watership Down, Netflix, BBC, John Boyega, Nicolas Hoult, James McAvoy, John Boyega, Olivia Colman, Ben Kingsley, Gemma Arterton

Populair nieuws