'The Good Place' krijgt vierde seizoen

'The Good Place' krijgt vierde seizoen

Uit hoeveel afleveringen deze zal bestaan is echter nog niet bekend...

Geoffrey Ketels, 5 december 2018 om 17:48

Goed nieuws voor de fans van de serie 'The Good Place'. NBC heeft namelijk bekend gemaakt dat er met zekerheid een vierde seizoen van de reeks zal verschijnen. Over hoeveel afleveringen het nieuwe seizoen zal beschikken is echter nog niet bekend. De voorgaande drie seizoenen waren allemaal goed voor 13 afleveringen. Verwacht wordt dat dit eigenlijk ook het geval zal zijn voor het vierde seizoen.
Dat er een vierde seizoen komt van 'The Good Place' is niet echt verrassend. Verschillende bronnen waaronder bijvoorbeeld TV Guide bestempelen ze immers als één van de beste series van het moment. De executive producer van de serie is Michael Schur en de cast bestaat uit onder meer Ted Danson, Kristen Bell, William Jackson Harper en Jameela Jamil. Danson was bovendien genomineerd voor 'Outstanding Actor in a Comedy Series'. Dit samen met Maya Rudolph die een nominatie op zak had voor 'Guest Actress in a Comedy Series' voor haar rol als Judge Gen.

'The Good Place' is op moment van schrijven ergens halverwege het derde seizoen. Verwacht wordt dat het vierde seizoen ergens in de loop van volgend jaar zal verschijnen.

Bron: TV.com

Lees meer over: The Good Place, serie, NBC

Populair nieuws