search
Tweede seizoen 'My Brilliant Friend' aangekondigd
Series / Nieuws

Tweede seizoen 'My Brilliant Friend' aangekondigd

Het nieuws komt halverwege het eerste seizoen van de reeks.

HBO heeft bekend gemaakt dat de serie 'My Brilliant Friend' met zekerheid een tweede seizoen zal krijgen. De bekendmaking komt er op het moment dat het eerste seizoen ergens halverwege is. Het eerste seizoen bestaat dan ook slechts uit acht afleveringen. Het tweede seizoen zal zich uiteraard richten op het tweede van de vier Elena Ferrante boeken. Dit betekent dat het nieuwe seizoen gebaseerd zal zijn op 'The Story of a New Name'.


"We zijn bijzonder blij dat Elena Ferrante's epische verhaal zo'n krachtige weerklank heeft gekregen onder niet alleen kijkers, maar ook critici. We kijken dan ook oprecht uit naar het verdere verloop van het verhaal van Elena en Lila", aldus HBO programming president 'Casey Bloys'. Hij is verantwoordelijk voor de productie van het Italiaanse drama met RAI FICTION en TIMVISION.

Blijft HBO trouw aan de inhoud van de boeken? Dan zullen veranderingen in de cast onvermijdbaar zijn. In het tweede boek is er namelijk sprake van twee twintigers als hoofdpersonages. De toekomst zal op dit vlak meer duidelijkheid moeten brengen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen