search
Eerste teaser 'Game of Thrones' seizoen 8: IJs en vuur!

Eerste teaser 'Game of Thrones' seizoen 8: IJs en vuur!

Eigenlijk duurt het niet zo heel lang meer :).

Bram de Groot

In april 2019 verschijnt dan eindelijk het laatste seizoen van misschien wel de populairste tv-serie tot op heden, Game of Thrones. HBO heeft nu een eerste teaser online gezet. Nog geen eerste beelden, maar wel een strijd tussen ijs en vuur!


Het ijs staat uiteraard symbool voor de wereld van de White Walkers en het vuur is de kracht van de draken, geleid door Emilia Clarke's Daenerys Targaryen.In het zevende seizoen kwam Daenerys eindelijk met haar draken en haar enorme leger aan in Westeros. Daar was Cersei (Lena Headey) al koningin geworden nadat haar kinderen werden gedood. Maar of haar bewind lang duurt is maar de vraag aangezien niet veel verder het legen van The Night King's (Vladimir Furdik) klaar staat om Westeros over te nemen.

Onder meer Peter Dinklage's Tyrion Lannister, Maisie Williams' Arya Stark, Kit Haringtons Jon Snow, Sophie Turners Sansa Stark en Nikolaj Coster-Waldau's Jaime Lannister zijn er om de Zeven Koninkrijken te redden van een ondergang en waarschijnlijk gaan heel wat bekende gezichten de strijd niet overleven.

De zes afleveringen debuteren vanaf april op HBO en in 2020 duiken we via een prequel-serie dieper de Game of Thrones-historie in, met acteurs als Naomi Watts en Josh Whitehouse.

Aanbevolen artikelen