Clark Gregg wil rol in 'Daredevil' en 'Iron Fist'

Clark Gregg wil rol in Daredevil en Iron Fist

Hij ziet Agent Coulson als verbindende factor.

Jim Pedd, 30 mei 2014 om 09:35

In een recent interview vertelde Clark Gregg over de aankomende Marvel / Netflix-series Daredevil en Iron Fist. En wat blijkt? De acteur wil graag in de series te zien zijn, om ze zo aan het almaar groeiende Marvel Cinematic Universe te verbinden. Dat, terwijl onlangs nog bevestigd werd dat de series zich in een achterhoek van het MCU afspelen.
”Ik zou echt teleurgesteld zijn als ik niet naar New York mag komen, om te zien zijn in Daredevil,” vertelde Gregg. ”Of wat te denken van Iron Fist? Ik heb al zoveel fantastische dingen gekregen, dus moet ook niet te hebberig worden. Maar ik zou het geweldig vinden om Daniel Rand te mogen ontmoeten.”

Verder vertelde de acteur nog over zijn personage, Agent Coulson. Hem werd gevraagd of Coulson net zo beschermend zou zijn van zijn team, als hij in de film voor de Avengers was. Toen riskeerde hij zijn eigen leven in de strijd tegen Loki. ”Ik denk misschien op een diepere manier. Ik denk dat hij een bepaalde kwetsbaarheid in zichzelf heeft ervaren, die hem nog meer beschermend maakt naar andere mensen toe.”

Ook zullen we volgens de acteur nog veel meer te weten komen over hoe zijn personage de gebeurtenissen in The Avengers overleefd heeft. ”Ik denk niet dat we daar al klaar mee zijn. Die mysterieuze blauwe man die hem tot leven gebracht lijkt te hebben, ik houd van het idee dat het eerste seizoen een compleet mysterie liet zien voor Coulson en dat de versie die hem verteld was een grote leugen is. De vertrouwenscrisis die hij in S.H.I.E.L.D. en Director Fury heeft, is schitterend om voort te zetten.”

Gelukkig voor Gregg zal dat ook gebeuren. Agents of S.H.I.E.L.D. krijgt gewoon een tweede seizoen.

Bron: Movie Pilot

Lees meer over: agent coulson, clark gregg, marvel, netflix, daredevil, iron fist, agents of shield, crossover, marvel cinematic universe

Informatie over de serie: Daredevil

Populair nieuws