search

Ons nieuws van vrijdag 30 mei 2014

Eerste synopsissen 'True Blood'
Series / Nieuws

Eerste synopsissen 'True Blood'

Het verhaal wordt direct na de gebeurtenissen eind seizoen 6 voortgezet.

Het laatste seizoen van HBO-serie True Blood gaat 22 juni van start. Voor die tijd moet er natuurlijk nog het nodige promotiemateriaal vrijgegeven worden. Daar horen ook synopsissen van de afleveringen bij, waarvan er nu twee vrijgegeven zijn. De synopsissen die vrijgegeven zijn, laten ons zien waar afleveringen Jesus Gonna Be Here en I Found You om zullen draien.

Het lijkt erop dat het seizoen de gebeurtenissen direct na het einde van het zesde seizoen op pakt. Er is een leger van H-vampiers, dat het opneemt tegen de inwoners van Bon Temps en de nobele vampieren die daar wonen. Dat houdt in: flink wat problemen voor Sookie en Bill.

Aflevering #71: "Jesus Gonna Be Here"
Première VS: Zondag 22 juni

Een groep H-vamps slaat door bij de vampier-mens mixer van Bellefleur's, met schokkende gevolgen. Terwijl Sookie (Anna Paquin) vlucht voor de beschuldigingen dat ze schuld heeft aan de chaos in Bon Temps, wordt het één vampier voor elk mens-plan doorgezet. En terwijl een opstand onder leiding van redneck Vince (Brett Rickaby) om de hoek loert, krijgt Bill (Stephen Moyer) hulp uit een onverwachte hoek.

Aflevering #72: "I Found You"
Première VS: Zondag 29 juni

Een trio gijzelaars, genomen in Bellefleurs aanval, kijkt naar een bekend gezicht om bevrijd te worden van de H-vamps. Sookie en Jason (Ryan Kwanten) bezoeken het nabijgelegen stadje Saint Alice, waar het dagboek van een jonge vrouw aanwijzingen biedt voor het mogelijke lot van Bon Temps. Aangespoord door Lafayette (Nelsan Ellis), richt een wanhopige Lettie Mae (Adina Porter) zich op Willa (Amelia Rose Blaire) omtrent haar familieverleden. Vince zweept ondertussen zijn mede-opstandelingen op. Pam's (Kristin Bauer van Straten) zoektocht naar haar schepper brengt haar naar een erg bekende plek.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Rol Seth Gilliam in 'Walking Dead' lijkt bevestigd
Series / Nieuws

Rol Seth Gilliam in 'Walking Dead' lijkt bevestigd

Hij speelt een priester.

Een tijd geleden werd een nieuw castlid aangekondigd voor AMC's The Walking Dead. Het betrof acteur Seth Gilliam, die een hoofdrol speelde in de HBO-serie The Wire. Toen wisten we nog niet zeker welke rol hij zou spelen, maar nu lijkt dat wel duidelijk.

Setfoto's laten de acteur zien in de kleding van een priester. Dat suggereert dat hij inderdaad de rol van Father Gabriel Stokes speelt en niet die van Michael Todd, zoals sommige andere geruchten stelden. Gabriel wordt een vast onderdeel van de groep van Rick Grimes en heeft behoorlijk duistere daden moeten begaan om te overleven.

Naast Gilliam zijn er nog wat andere nieuwe vaste castleden in de show: Christian Serratos (Rosita), Alanna Masterson (Tara) en Andrew J. West (Gareth). Het vijfde seizoen gaat in de herfst in première.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hele stapel foto's bovennatuurlijk drama 'Dominion'
Series / Foto's

Hele stapel foto's bovennatuurlijk drama 'Dominion'

Engelen en mensen strijden tegen elkaar in een allesbeslissende oorlog.

Syfy Channel heeft een zestiental foto's van hun nieuwe serie Dominion online gezet. Daarop zien we alle hoofdpersonen voorbijkomen, van de show die gebaseerd is op de film Legion, van regisseur Scott Stewart. In de serie nemen engelen en mensen het in een gruwelijke strijd tegen elkaar op.

Rollen worden gespeeld door o.a. Christopher Egan, Tom Wisdom, Roxanne McKee, Alan Dale, Anthony Stewart Head en Luke Allen-Gale. De serie gaat in de Verenigde Staten in juni in première, een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend.

In het bovennatuurlijk drama heeft er vijfentwintig jaar een verwoestende oorlog gewoed tussen mensen en het leger van de gevallen aartsengel Gabriel. De mensheid wordt in zijn strijd bijgestaan door de aartsengel Michael. Er zijn nog maar een paar grote steden over, waarvan de grootste Vega is. Daar strijden twee partijen om de macht en escaleert de oorlog tussen de mens en gevallen engelen.

































Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Clark Gregg wil rol in 'Daredevil' en 'Iron Fist'
Series / Nieuws

Clark Gregg wil rol in 'Daredevil' en 'Iron Fist'

Hij ziet Agent Coulson als verbindende factor.

In een recent interview vertelde Clark Gregg over de aankomende Marvel / Netflix-series Daredevil en Iron Fist. En wat blijkt? De acteur wil graag in de series te zien zijn, om ze zo aan het almaar groeiende Marvel Cinematic Universe te verbinden. Dat, terwijl onlangs nog bevestigd werd dat de series zich in een achterhoek van het MCU afspelen.

"Ik zou echt teleurgesteld zijn als ik niet naar New York mag komen, om te zien zijn in Daredevil," vertelde Gregg. "Of wat te denken van Iron Fist? Ik heb al zoveel fantastische dingen gekregen, dus moet ook niet te hebberig worden. Maar ik zou het geweldig vinden om Daniel Rand te mogen ontmoeten."

Verder vertelde de acteur nog over zijn personage, Agent Coulson. Hem werd gevraagd of Coulson net zo beschermend zou zijn van zijn team, als hij in de film voor de Avengers was. Toen riskeerde hij zijn eigen leven in de strijd tegen Loki. "Ik denk misschien op een diepere manier. Ik denk dat hij een bepaalde kwetsbaarheid in zichzelf heeft ervaren, die hem nog meer beschermend maakt naar andere mensen toe."

Ook zullen we volgens de acteur nog veel meer te weten komen over hoe zijn personage de gebeurtenissen in The Avengers overleefd heeft. "Ik denk niet dat we daar al klaar mee zijn. Die mysterieuze blauwe man die hem tot leven gebracht lijkt te hebben, ik houd van het idee dat het eerste seizoen een compleet mysterie liet zien voor Coulson en dat de versie die hem verteld was een grote leugen is. De vertrouwenscrisis die hij in S.H.I.E.L.D. en Director Fury heeft, is schitterend om voort te zetten."

Gelukkig voor Gregg zal dat ook gebeuren. Agents of S.H.I.E.L.D. krijgt gewoon een tweede seizoen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'How to Train Your Dragon' serie komt naar Netflix
Series / Nieuws

'How to Train Your Dragon' serie komt naar Netflix

Een nieuwe kinderserie voor Netflix-abonnees.

Netflix gaat samen met DreamWorks verder werken aan de televisieserie in de How to Train Your Dragon-franchise. De serie werd al in 2012 begonnen en diende als brug tussen de twee films die er nu bestaan, maar bestond uit slechts twee seizoenen. Nu lijkt het erop dat de serie weer terugkeert om opnieuw als brug te dienen tussen twee films. De serie wordt beschikbaar gemaakt voor alle abonnees op Netflix, beginnend in de lente van 2015.

De serie moet volgens het statement van Netflix en DreamWorks een diepere blik bieden op de romance tussen Hiccup en Astrid en meer vertellen over de oorsprong van zijn drakenzwaard en vluchtpak. Jay Baruchel en America Ferrera, die de personages in de films inspreken, doen dat ook in de serie.

"De franchise is geweldig om mee te werken," vertelden Art Brown en Douglas Sloan, showrunners van de serie. "Het is zo'n rijk materiaal om mee te werken." En Cindy Holland, Netflix Vice President, Original Content: "We zijn blij de serie toe te voegen aan ons groeiende assortiment van series voor kinderen."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  3. 3. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  4. 4. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

  5. 5. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

Bekijk alle artikelen