Hele stapel foto's bovennatuurlijk drama 'Dominion'

Hele stapel foto's bovennatuurlijk Dominion

Engelen en mensen strijden tegen elkaar in een allesbeslissende oorlog.

Jim Pedd, 30 mei 2014 12:38

Syfy Channel heeft een zestiental foto’s van hun nieuwe serie Dominion online gezet. Daarop zien we alle hoofdpersonen voorbijkomen, van de show die gebaseerd is op de film Legion, van regisseur Scott Stewart. In de serie nemen engelen en mensen het in een gruwelijke strijd tegen elkaar op.
Rollen worden gespeeld door o.a. Christopher Egan, Tom Wisdom, Roxanne McKee, Alan Dale, Anthony Stewart Head en Luke Allen-Gale. De serie gaat in de Verenigde Staten in juni in première, een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend.

In het bovennatuurlijk drama heeft er vijfentwintig jaar een verwoestende oorlog gewoed tussen mensen en het leger van de gevallen aartsengel Gabriel. De mensheid wordt in zijn strijd bijgestaan door de aartsengel Michael. Er zijn nog maar een paar grote steden over, waarvan de grootste Vega is. Daar strijden twee partijen om de macht en escaleert de oorlog tussen de mens en gevallen engelen.


Lees meer over: dominion, sysy, serie, legion, film, fotos, christopher egan, tom wisdom, roxanne mckee, alan dale, anthony stewart head, luke allen gale

Informatie over de serie: Dominion

Populair nieuws