Timothy Simons in HBO-serie 'Exit Plans'

Timothy Simons in HBO-serie 'Exit Plans'

De serie heeft overigens een wel erg bijzonder onderwerp...

Geoffrey Ketels, 20 december 2018 om 08:55

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Timothy Simons, onder meer bekend van 'Veep' heeft een rol te pakken in de nieuwste serie van HBO genaamd 'Exit Plans'. De acteur zal niet alleen te zien zijn in de serie, daarnaast is hij ook bij het project betrokken als schrijver.
Exit Plans moet verrassend genoeg een komische serie worden welke het verhaal vertelt van een man die een gat in de markt gevonden lijkt te hebben. Hij heeft er namelijk voor gekozen om een bedrijf op te richten welke zich specialiseert in het verlenen van diensten aan mensen die er aan denken om zelfmoord te plegen.

Exit Plans zou zich afspelen in het jaar 2019, op het ogenblik dat hulp bij zelfmoord is gelegaliseerd. Een man uit Californië besluit naar aanleiding van de legalisering om een kleine onderneming binnen deze bijzondere sector te starten. Simons is eveneens aangesteld als executive producer voor de serie samen met 'Will Graham' van Field Trip Productions.

Exit Plans is al het tweede project van HBO met een ster uit de 'Veep' familie in het team. Recent werd er immers nog een pilot order geplaatst voor de reeks 'Avenue 5', een komedie die zich afspeelt in de ruimte met 'Hugh Laurie' (bekend van... jawel Veep!).

Ben jij ook al zo benieuwd naar wat deze serie allemaal voor ons in petto zal hebben?

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Veep, Exit Plans, serie, Timothy Simons

Populair nieuws