search
Julie Plec heeft grote plannen voor Kai's terugkeer in Legacies
Series / Nieuws

Julie Plec heeft grote plannen voor Kai's terugkeer in Legacies

Of ze ooit daadwerkelijk uitgevoerd zullen worden is echter nog maar zeer de vraag...

Tot dusver hebben we reeds een aantal veteranen uit 'The Vampire Diaries' hun opwachting zien maken in 'Legacies'. Het ging hierbij niet alleen om Matt Donovan (gespeeld door Zach Roerig), maar ook om Jeremy Gilbert (gespeeld door Steve R. McQueen) evenals om Jo Laughlin (Jodi Lyn O'Keefe). Deze namen doken reeds op in de eerste zeven afleveringen van de reeks! Het is dan ook veilig om te zeggen dat de kans groot is dat er nog heel wat andere namen zullen opduiken in de komende afleveringen. Het lijkt er in ieder geval naar uit te zien dat ook Kai Parker (gespeeld door Chris Wood) nog zal verschijnen in de reeks.


Aan het einde van The Vampire Diaries werd Kai terug opgesloten in een andere wereld, maar het is echter nog maar zeer de vraag of deze wereld er wel in slaagt om hem voor altijd gevangen te houden. Of we Kai nog terug zullen zien is vooral afhankelijk van Julie Plec en die blijkt grote plannen te hebben voor de terugkeer van het personage. Ze wist over een eventuele (al bestaat daar eigenlijk maar weinig twijfel over) terugkeer van Kai in ieder geval het volgende te vertellen:

"Ik heb grote plannen in mijn hoofd voor een terugkeer van het personage van Kai. Zelfs wanneer de plannen nooit uitgevoerd worden op het scherm blijven ze toch indrukwekkend in mijn hoofd", aldus Plec.

Zou jij graag meer willen zien van Kai in Legacies?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen