search
Eerste synopsissen 'True Blood'
Series / Nieuws

Eerste synopsissen 'True Blood'

Het verhaal wordt direct na de gebeurtenissen eind seizoen 6 voortgezet.

Het laatste seizoen van HBO-serie True Blood gaat 22 juni van start. Voor die tijd moet er natuurlijk nog het nodige promotiemateriaal vrijgegeven worden. Daar horen ook synopsissen van de afleveringen bij, waarvan er nu twee vrijgegeven zijn. De synopsissen die vrijgegeven zijn, laten ons zien waar afleveringen Jesus Gonna Be Here en I Found You om zullen draien.


Het lijkt erop dat het seizoen de gebeurtenissen direct na het einde van het zesde seizoen op pakt. Er is een leger van H-vampiers, dat het opneemt tegen de inwoners van Bon Temps en de nobele vampieren die daar wonen. Dat houdt in: flink wat problemen voor Sookie en Bill.

Aflevering #71: "Jesus Gonna Be Here"
Première VS: Zondag 22 juni

Een groep H-vamps slaat door bij de vampier-mens mixer van Bellefleur's, met schokkende gevolgen. Terwijl Sookie (Anna Paquin) vlucht voor de beschuldigingen dat ze schuld heeft aan de chaos in Bon Temps, wordt het één vampier voor elk mens-plan doorgezet. En terwijl een opstand onder leiding van redneck Vince (Brett Rickaby) om de hoek loert, krijgt Bill (Stephen Moyer) hulp uit een onverwachte hoek.

Aflevering #72: "I Found You"
Première VS: Zondag 29 juni

Een trio gijzelaars, genomen in Bellefleurs aanval, kijkt naar een bekend gezicht om bevrijd te worden van de H-vamps. Sookie en Jason (Ryan Kwanten) bezoeken het nabijgelegen stadje Saint Alice, waar het dagboek van een jonge vrouw aanwijzingen biedt voor het mogelijke lot van Bon Temps. Aangespoord door Lafayette (Nelsan Ellis), richt een wanhopige Lettie Mae (Adina Porter) zich op Willa (Amelia Rose Blaire) omtrent haar familieverleden. Vince zweept ondertussen zijn mede-opstandelingen op. Pam's (Kristin Bauer van Straten) zoektocht naar haar schepper brengt haar naar een erg bekende plek.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen