Marilyn Manson gecast in 'Sons of Anarchy'

Hij speelt een white supremacist.

Jim Pedd, 31-05-2014 13:00

Er is een nieuw castlid toegevoegd aan het zevende en laatste seizoen van de serie Sons of Anarchy. Niemand minder dan shock rocker Marilyn Manson zal te zien zijn in een terugkerende rol. Volgens het persbericht van FX zal hij de gevangen white supremacist Ron Tully spelen.
Hij is iemand die gebruikt wordt door Jax om zijn bestaande machtsbasis verder uit te breiden. Manson zal verder mogelijk ook op muzikaal gebied bijdragen aan het laatste seizoen van de serie, bleek uit een podcast van showrunner Kurt Sutter.

Manson zelf over zijn casting: "Sons vormt een belangrijk deel van mijn leven, net als dat van mijn vader. Dus ik ben erop gebrand hem trots te maken door deel uit te maken van iets wat waarschijnlijk herinnerd zal worden als een bijzonder stuk televisiegeschiedenis. Het hart van SOA gaat om die relatie. Het enige wat ik nog nodig heb, is een motor."


Bron: Screencrush

Lees meer over: sons of anarchy, marilyn manson, seizoen 7, laatste seizoen, kurt suttur, charlie hunnam, katey sagal, mark boone junior, tommy flanagan, kim coates

Populair nieuws

Populair nieuws

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos