Heel veel details 'Pennyworth'

Heel veel details 'Pennyworth'

Meer informatie over de Batman-prequel.

Jim Pedd, 25 december 2018 16:35

De productie van Pennyworth, de prequel op Batman, zal volgend jaar van start gaan. Voordat het zover komt, is er nu een uitgebreide omschrijving van enkele hoofdpersonen vrijgegeven.
De serie wordt een retro en R-Rated interpretatie van het verhaal van Alfred Pennyworth, de butler van Batman. We zien hem als hij ergens in de twintig is en net terugkomt van zijn tijd als soldaat voor de SAS. In het Londen van de jaren zestig werkt hij samen met Thomas Wayne, om te strijden met een criminele groep die bekend staat als de Raven Society.

That Hashtag Show meldt nu dat Alfred gezelschap krijgt van Martha Kane, Marcus ‘Bazza’ Barrington, Wallace McDuff, Lord Hardwood, Bet Sykes, Peggy Sykes en Esmé. Alfred Pennyworth wordt op de eerste plaats omschreven als een man die verscheurd wordt tussen het eren van het nalatenschap van zijn vader als man die het land gediend heeft en het vooruitzicht om zelf succesvol zakenman te worden. Thomas Wayne is verder een rijke all American hero, die iets te hard is in zijn zoektocht naar rechtvaardigheid.

Martha Kane is de toekomstige moeder van Bruce Wayne, en een dappere maar soms roekeloze vrouw die probeert iedereen die onderdrukt wordt te helpen. Bazza is een casanova uit Barbados en al jarenlang bevriend met Alfred. Wallace McDuff staat verder bekend als een Schotse vriend van Alfred die soms iets teveel drinkt.

Andere personages zijn nog Lord Hardwood, een rijke Engelsman die een sadistische kant moet verbergen onder al zijn charme. Dan is er nog Bet Sykes, een gemene schurk met bijzondere aantrekkingskracht. Peggy Sykes zal ook zo nu en dan te zien zijn en is een dominatrix. Esmé is de laatste van wie we een omschrijving hebben; zij is een vrouw die voor een nachtclub werkt en probeert iets van het leven te maken.

Bron: That Hashtag Show

Lees meer over: Pennyworth, Bruno Heller, Ben Aldridge, Jack Bannon, Paloma Faith

Populair nieuws