Zes opvallende personageposters 'Doom Patrol'

Eindelijk meer materiaal.

Jim Pedd, 25-12-2018 14:19

Na een eerste teaser is nu ook een zestal personageposters vrijgegeven voor DC Universe-serie Doom Patrol. Die toont ons de grootste helden in de serie van DC Universe, de streamingdienst die eerder dit jaar met succes gelanceerd werd en volgend jaar op volle stoom zal zijn.
De zes posters tonen ons de voornaamste leden van Doom Patrol: The Chief (Timothy Dalton), Crazy Jane (Diane Guerrero), Cyborg (Joivan Wade), Elasti-Woman (April Bowlby), Negatieve Man (Matt Bomer) en Robotman (Brendan Fraser). Zij moeten samenwerken nadat ze allemaal een gruwelijk ongeluk hebben meegemaakt waardoor ze bovenmenselijke krachten krijgen en er minder mooi uitgekomen zijn dan ze waren. Dankzij The Chief werken ze samen om de Aarde te beschermen tegen alle bedreigingen die ze maar tegenkomen. Maar de wereld wil eigenlijk niets met hen te doen hebben, wat hun werk flink bemoeilijkt.

In 2019 te zien op DC Universe en vermoedelijk ook op Netflix.

Lees meer over: Doom Patrol, DC Universe, Timothy Dalton, Diane Guerrero, Joivan Wade, April Bowlb, Matt Boner, Brendan Fraser

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Everybody Loves Raymond'-ster in nieuwe serie

'Everybody Loves Raymond'-ster in nieuwe serie

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in