Kevin Spacey belooft comeback in bizarre video

Kevin Spacey belooft comeback in bizarre video

Hij weet wat wij willen.

Jim Pedd, 26-12-2018 12:12

Het lijkt erop dat acteur Kevin Spacey van plan is om een comeback te maken in Hollywood. In een vrij bizarre video, waarin hij Frank Underwood nadoet - het personage dat hij vijf seizoenen speelde in Netflix-serie House of Cards - vertelt hij wel te weten wat iedereen wil.
"Natuurlijk, ze hebben geprobeerd om ons te scheiden. Maar wat wij delen is te sterk, te krachtig. Immers, we hebben alles gedeeld, jij en ik. Ik vertelde je mijn diepste, meest duistere geheimen. Ik liet je precies zien waar mensen toe in staat zijn. Ik choqueerde je met mijn eerlijkheid, maar bovenal daagde ik jou uit en liet ik je nadenken. En je vertrouwde me, zelfs al wist je dat je dat niet zou moeten doen. Dus we zijn niet klaar, wat ze ook zeggen. En bovenal, ik weet wat je wil. Je wil dat ik terugkeer," aldus Spacey. Hieronder kan je de video bekijken:


Spacey verdween uit het publieke beeld toen acteur Anthony Rapp bekendmaakte als tiener te zijn misbruikt door Spacey. Vervolgens ontkende Spacey, om daarna als homoseksueel uit de kast te komen. In de tussentijd hebben nog meer dan tien mannen zich gemeld, die Spacey ervan beschuldigen hen seksueel misbruikt te hebben. Ondertussen staat er een rechtszaak tegen de acteur gepland.

Lees meer over: Kevin Spacey, Comeback

Populair nieuws