search
DC Universe explodeert volgend jaar!
Series / Trailer

DC Universe explodeert volgend jaar!

En krijgt heel veel nieuw materiaal.

DC Universe heeft een nieuwe trailer vrijgegeven die laat zien dat het superheldenuniversum volgend jaar flink uitbreidt. Afgelopen jaar werd de streamingdienst gelanceerd met de serie Titans, maar ook met tv-series, films en comics. Nu komt er echter veel meer materiaal en dat maakt deze trailer duidelijk.


Je lidmaatschap ontgrendelt original series als Titans, Young Justice: Outsiders, Doom Patrol, Swamp Thing, Stargirl en Harley Quinn, nieuwe animatiefilms als Reign of the Supermen, een breed aanbod van klassieke films en televisieseries en meer comics dan ooit tevoren. Je krijgt ook toegang tot een winkel, tot de nok gevuld met merch die je moet hebben, onze exclusieve nieuwsserie DC Daily en discussieforums waar je verbindingen kan leggen met andere superfans.

Duidelijk is in elk geval dat komend jaar elke week een aflevering te zien is van een serie op DC Universe. Overigens heeft het er alle schijn van dat deze allemaal ook naar Netflix komen: dat kocht in elk geval de rechten op Titans.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen