'The West Wing' mogelijk terug op de buis

'The West Wing' mogelijk terug op de buis

Met al het huidige trammelant in het Witte Huis, lijkt het een goede tijd te zijn om #TheWestWing te laten herleven. Mocht dit echt gebeuren, dan zal dit voor het grootste deel met een nieuwe cast zijn, maar wel opnieuw onder begeleiding van bedenker #AaronSorkin.

Zilko Tarici, 9 januari 2019 om 17:38

De doorgewinterde acteur Richard Schiff onthulde onlangs tijdens een interview dat hij recent heeft gesproken met The West Wing-bedenker Aaron Sorkin om de politieke dramaserie nieuw leven in te blazen.
Emmy-winnaar Schiff speelde de rol van Toby Ziegler in de serie en sprak onlangs met podcast I Could Never Be. Hij liet het volgende kwijt over zijn gesprek met Sorkin:

"Aaron heeft gezegd dat hij het graag ziet gebeuren. Mogelijk zal het dan wel draaien om een andere president en andere kabinetsleden, maar wie weet keren oude personages wel terug als adviseurs."

Schiff wijdde uit door aan te geven dat hij aan Sorking heeft voorgesteld om een herleving ook buiten het Witte Huis af te laten spelen. Uiteindelijk lijken hij en Sorkin het beide interessanter te vinden om enkel het echte politieke toneel van Washington te laten zien.

Sorkin onthulde begin volgend jaar ook al eens dat NBC interesse heeft om The West Wing eenmalig terug te laten keren als miniserie met dezelfde of een andere cast. Indertijd liet hij weten dat hij er alleen brood in ziet als hij met een goed idee op de proppen kan komen.

Bron: I Could Never Be

Lees meer over: The West Wing, Richard Schiff, Aaron Sorkin, NBC, Martin Sheen

Informatie over de serie: The West Wing

Populair nieuws