search
Heel veel details Marvel-series voor Disney Plus
Series / Nieuws

Heel veel details Marvel-series voor Disney Plus

Welke verhalen worden verteld en wie worden de schurken?

Het lijkt erop dat we ineens heel veel details hebben over de geplande series van Marvel Studios voor Disney Plus. De site MCU Cosmic beweert op basis van anonieme bronnen heel wat informatie te hebben bemachtigd. Hieronder al die informatie op een rij.


Scarlet Witch & Vision


Deze serie zal gebaseerd worden om Tom Kings Vision-comics en wordt omschreven als een suburban psychological thriller, waarin Wanda en haar geliefde willen settelen in de suburbs. Als Scarlet Witch probeert Vision een ziel te geven, gaat dat helemaal mis. De show zou Agatha Harkness als voornaamste schurk hebben.

Loki
Deze serie zou Tom Hiddleston als narrator hebben en draaien om een jonge Loki en een jonge Thor. Odin zou mogelijk een stemcameo hebben en de schurken worden Karnilla en Ulik.

Hawkeye
Deze serie zou draaien om Clint Barton, terwijl hij Kate Bishop opleidt. Zij moet uiteindelijk zijn werk overnemen als Hawkeye. In de comics gebeurt dat in elk geval en is zij een Young Avenger. De schurk zou Trickshot zijn.

Bucky & Falcon
In deze spionagethriller zou het duo gerekruteerd worden door SHIELD en een schurkachtige Amerikaanse agent moeten aanpakken. Nick Fury komt hier ook in voor, evenals Agent 13.

Lady Sif
Vorige week bleek ineens dat er ook over Lady Sif een serie in de maak is. Dit wordt een avonturenserie waarin het personage het tegen The Enchantress opneemt, iets wat ze samen met Beta Ray Bill zou doen.

En verder…
Ook wordt gewerkt aan een serie rond War Machine, die moet proberen gestolen wapens van Stark Industries terug te vinden. Verder schijnt men te werken aan een serie rond Moon Knight en Sentry.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen