search

Ons nieuws van dinsdag 15 januari 2019

Heel veel details Marvel-series voor Disney Plus
Series / Nieuws

Heel veel details Marvel-series voor Disney Plus

Welke verhalen worden verteld en wie worden de schurken?

Het lijkt erop dat we ineens heel veel details hebben over de geplande series van Marvel Studios voor Disney Plus. De site MCU Cosmic beweert op basis van anonieme bronnen heel wat informatie te hebben bemachtigd. Hieronder al die informatie op een rij.

Scarlet Witch & Vision


Deze serie zal gebaseerd worden om Tom Kings Vision-comics en wordt omschreven als een suburban psychological thriller, waarin Wanda en haar geliefde willen settelen in de suburbs. Als Scarlet Witch probeert Vision een ziel te geven, gaat dat helemaal mis. De show zou Agatha Harkness als voornaamste schurk hebben.

Loki
Deze serie zou Tom Hiddleston als narrator hebben en draaien om een jonge Loki en een jonge Thor. Odin zou mogelijk een stemcameo hebben en de schurken worden Karnilla en Ulik.

Hawkeye
Deze serie zou draaien om Clint Barton, terwijl hij Kate Bishop opleidt. Zij moet uiteindelijk zijn werk overnemen als Hawkeye. In de comics gebeurt dat in elk geval en is zij een Young Avenger. De schurk zou Trickshot zijn.

Bucky & Falcon
In deze spionagethriller zou het duo gerekruteerd worden door SHIELD en een schurkachtige Amerikaanse agent moeten aanpakken. Nick Fury komt hier ook in voor, evenals Agent 13.

Lady Sif
Vorige week bleek ineens dat er ook over Lady Sif een serie in de maak is. Dit wordt een avonturenserie waarin het personage het tegen The Enchantress opneemt, iets wat ze samen met Beta Ray Bill zou doen.

En verder…
Ook wordt gewerkt aan een serie rond War Machine, die moet proberen gestolen wapens van Stark Industries terug te vinden. Verder schijnt men te werken aan een serie rond Moon Knight en Sentry.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kate Beckinsale in eerste trailer Amazon-serie 'The Widow'
Series / Nieuws

Kate Beckinsale in eerste trailer Amazon-serie 'The Widow'

Vanaf 1 maart te streamen via Amazon Prime Video.

Amazon Prime Video heeft vandaag de eerste trailer online geplaatst van de achtdelige thriller-serie The Widow. Kate Beckinsale (Underworld, Van Helsing) en Charles Dance (Game of Thrones) spelen de hoofdrollen. De serie is vanaf 1 maart a.s. te streamen via Amazon.

Beckinsale speelt in de serie een vrouw die haar vorig leven volledig achter zich heeft gelaten. Nadat ze haar 'overleden' man opeens op het nieuws langs ziet komen, moet ze echter terugkeren naar haar oude leven en wordt ze geconfronteerd met een waarheid die haar naar de diepste regionen van de Afrikaanse Congo leidt.

The Widow werd gefilmd in Zuid-Afrika, Wales en Rotterdam(!). De trailer kun je natuurlijk hieronder bekijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Criminal Minds' na 15 seizoenen voorbij
Series / Nieuws

'Criminal Minds' na 15 seizoenen voorbij

Met tien afleveringen eindigt de lang lopende serie.

CBS heeft een vijftiende en laatste seizoen besteld van de serie Criminal Minds. De makers krijgen maar tien afleveringen om het verhaal van de serie af te ronden. Het is een van de langst lopende scripted series ooit en de tweede grote serie van CBS die tot een einde komt.

De serie ging in 2005 van start en heeft straks als hij voorbij is in totaal 325 afleveringen gekregen. De show had de afgelopen tijd al te maken met een aantal problemen.

Zo was het grootste vorige probleem acteur Thomas Gibson die vlak nadat het twaalfde seizoen begon ontslagen werd. Hij had een grove aanvaring met een medewerker van de serie en moest daarom weg. Vervolgens vreesden fans al dat dit zou leiden tot het einde van de serie maar het vertrek ging nog best soepel.

Deadline meldt nu dat de serie nu helemaal voorbij is. Dat overigens nadat showrunner Erica Messe der vorig jaar ook al over na moest denken van de zender.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Lady Sif krijgt ook een serie op Disney Plus
Series / Nieuws

Lady Sif krijgt ook een serie op Disney Plus

Marvel heeft het er maar druk mee.

Marvel werkt aan heel wat content voor Disney Plus. Zoiets vertelde studiobaas Kevin Feige al, die vertelde dat op die streamingdienst series zullen verschijnen over personages die Marvel niet kon tonen in films. Een van die personages die mogelijk een serie krijgt is de onderbelichte Lady Sif.

Het personage van Jaimie Alexander is volgens de site Discussing Film genomineerd voor een serie. Officieel is het nog en dat zal het voorlopig ook niet worden. In elk geval kennen we het personage uit de Thor-films, waarin ze aan de zijde van Thor vocht en even leken de twee zelfs een relatie te krijgen.

Marvel werkt overigens momenteel aan de serie Vision & The Scarlet Witch, waarvan Jac Schaeffer regisseur is. Verder werkt schrijver Malcolm Spellman aan een miniserie rond Falcon and the Winter Soldier en is er een serie rond Loki in de maak.

Officieel nieuws hebben we nog niet rond deze mogelijke vierde serie, maar het past wel binnen de strategie van Marvel.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  3. 3. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  4. 4. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

  5. 5. Binnenkort op HBO Max: Alle 13 gloednieuwe series die in mei verschijnen

Bekijk alle artikelen