De zeven beste 'Baywatch' babes!

Welke mooie actrices waren er te zien in de serie?

Bram de Groot, 20-01-2019 13:00

Een paar dagen geleden werd duidelijk dat Baywatch ge-remastered terugkeert op Amazon Prime Video. Dit betekent dat je de avonturen, reddingsacties en slomo's op het strand in de beste kwaliteit kunt terugzien.
Naast dat Mitch Buchanan (David Hasselhoff) het belangrijkste personage is in de serie, staat deze uiteraard bekend om de vele vrouwelijke strandwachten. Hieronder de top zeven Baywatch-babes!

#1. C.J. Parker (Pamela Anderson)
Pas is in het derde seizoen kreeg ze een rol en speelde vijf seizoenen de rol van C.J. Parker. Ze werd hét gezicht van de serie en wist ook in wat Hollywood-films te spelen, waaronder Barb Wire. In de jaren van haar grootste succes - net als enkele andere Baywatch-babes was ze menigmaal te zien in de Playboy.#2. Shauni McClain (Erika Eleniak)
Deze actrice was de eerste echte Baywatch-babe, maar ze ruilde de serie al na twee seizoenen in voor een filmcarrière die eigenlijk nooit echt op gang wist te komen. De grootste rol kreeg ze in het succesvolle Under Siege met Steven Seagal. Daarna ging het snel bergafwaarts met films als The Beverly Hillbillies en Chasers.#3. Jenna Avid (Krista Allen)
Deze mooie Baywatch-babe was te zien in Baywatch: Hawaii, de serie die de reeks nieuw leven in moest blazen maar na twee seizoenen werd gecanceld. Actrice Krista Allen heeft nooit echt kunnen doorbreken, maar was wel te zien in de series What About Brian en Significant Mother.#4. Lani McKenzie (Carmen Electra)
Slechts één seizoen was Carmen Electra te zien in Baywatch als het personage Lani McKenzie. Met haar rol maakte behoorlijk wat indruk en kreeg ze heel wat fans. Een echt indrukwekkende filmcarrière kreeg ze niet, maar ze had wel rollen in de nodige komedies, zoals Scary Movie, Date Movie, Epic Movie, Meet the Spartans en Disaster Movie. Ook heeft ze als celeb veel gastrollen.#5. Caroline Holden (Yasmine Bleeth)
Yasmine Bleeth speelde in vijf seizoenen en was veelvuldig naast Pamela Andersons C.J. Parker te zien. Na Baywatch en een wat magere Hollywood-carrière verdween ze na de film Baywatch: Hawaiian Wedding (2003) van het toneel.#6 & 7. Jordan Tate (Traci Bingham) & Donna Marco (Donna D'Errico)
Deze Baywatch-babes verschenen op het strand in het laatste seizoen met Pamela Anderson. Na haar vertrek moesten zij de serie verder brengen. Echter verdwenen ze na twee seizoenen. Beiden actrices wisten hun carrière als actrice niet enorm uit te bouwen.


Lees meer over: Baywatch, Erika Eleniak, Pamela Anderson, Carmen Electra, Gena Lee Nolin, Yasmine Bleeth, David Hasselhoff

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie