search
De vijf topseries die Netflix deze week heeft toegevoegd
Series / Nieuws

De vijf topseries die Netflix deze week heeft toegevoegd

Netflix heeft weer heel wat nieuws voor ons in petto.

Netflix komt elke dag wel met nieuwe series, films en documentaires. Op Filmtotaal hebben we een compleet overzicht met nieuwe films in januari, op Serietotaal een overzicht met de nieuwe series die komende maand op het streamingkanaal verschijnen. Het gaat niet om alle series, maar om de grootste titels die Netflix zelf alvast bekend maakte.

Vermoedelijk is het tweede al het laatste seizoen van deze Marvel/Netflix-serie rond The Punisher, gespeeld door Jon Bernthal. Frank Castle wordt een burgerwacht die erop gebrand is de moord op zijn familie te wreken.



Deze serie volgt Carmen Sandiego en haar vele avonturen. Carmen is namelijk een meesterdief die de hele wereld rondreist. Ideaal voor de jeugd.



Grace en Frankie komen erachter dat hun echtgenoten niet gewoon zakenpartners waren, maar ook geliefden. De twee vrouwen met toch een moeizame relatie komen daardoor nader tot elkaar.



Het feest is nooit voorbij voor de Trolls. Poppy, Branch en de anderen van de hitserie van DreamWorks Animation blijven dansen.



Rapper Killer Mike kijkt naar de problemen in de Verenigde Staten die de zwarte gemeenschap beïnvloeden. Denk daarbij aan drugs, bendes, religie en armoede.




Elke week zet Netflix van bepaalde series ook nieuwe afleveringen online. Deze week verschenen deze nieuwe afleveringen:


Memories of the Alhambra (2018) S01E12
The Good Place (2016) S03E11
Crazy Ex-Girlfriend (2015) S04E10
[The Flash (2015) S05E10
Riverdale (2016) S03E09
Star Trek: Discovery (2017) S02E01
Dynasty (2017) S02E10



Deze week verschenen verder nog een aantal andere series op Netflix. Hieronder het complete overzicht.

Kinderen
Noddy, de detective (2016 | 2 seizoenen)

Reality
RuPaul's Drag Race (2009 | 9 seizoenen)
Yummy Mummies (2017 | 1 seizoen)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen