search
'Daredevil' terug via 'The Punisher'?
Series / Nieuws

'Daredevil' terug via 'The Punisher'?

Wie weet...

Showrunner Steve Lightfoot wil graag dat zowel Daredevil (Charlie Cox) als de Kingpin (Vincent D'Onofrio) naar The Punisher komen. Als die serie van Marvel en Netflix geheel tegen de verwachtingen in toch een derde seizoen krijgt, weet Lightfoot al precies wat hij wil doen.


Tijdens een interview met Heroic Hollywood liet Lightfoot weten te hopen dat hij zoiets kan bewerkstelligen in een eventueel derde seizoen. "Ja dat lijkt me geweldig. Natuurlijk hebben Daredevil en Punisher een uitgebreide geschiedenis in de comics. Dat zou wel iets geweldigs kunnen zijn om in te duiken. Ook waren schurken als Kingpin veel te zien in de Punisher-boeken. Het zou fantastisch zijn om een paar van deze mannen in onze serie te krijgen."

Toch zou het heel verrassend zijn als de serie ene derde seizoen krijgt. Netflix zet momenteel namelijk een punt achter al zijn Marvel-series, wat er al toe leidde dat onder meer Daredevil officieel tot een einde kwam. Dat komt mede doordat Marvel straks alleen nog series wil maken voor Disney Plus.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen