search
De vijf topseries die Netflix deze week heeft toegevoegd
Series / Nieuws

De vijf topseries die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws, vooral gave horror!

Netflix komt elke dag wel met nieuwe series, films en documentaires. Op Filmtotaal hebben we een compleet overzicht met nieuwe films in januari, op Serietotaal een overzicht met de nieuwe series die komende maand op het streamingkanaal verschijnen. Het gaat niet om alle series, maar om de grootste titels die Netflix zelf alvast bekend maakte.

Een kroonprins moet op een zelfmoordmissie en proberen uit te zoeken wat er achter een mysterieuze uitbraak zit. De waarheid blijkt veel erger dan verwacht.Een blik in de zieke geest van seriemoordenaar Ted Bundy. Hij werd geinterviewd terwijl hij in de dodencel zat, wachtend op zijn executie.Kate Ashby werd als kind gered van de Rwandese genocide. In Londen werkt ze voor barrista Michael Ennis. Ondertussen neemt haar adoptiemoeder een zaak op zich tegen een Afrikaanse militieleider die medeverantwoordelijk was voor de genocide.Kimmy werd jaren geleden bevrijd van een doomsday cultus. Ze heeft daar jaren ondergronds geleefd. Op een dag wordt ze bevrijd en vanaf dat moment probeert ze een nieuw leven op te bouwen samen met haar nieuwe beste vrienden Tituss, Lillian en Jacqueline.Mike Ross is briljant, maar heeft zijn studie nooit afgemaakt. Hij mag desondanks aan de slag voor Harvey Spencer, een van de beste advocaten van New York City. Maar ondertussen wordt Mike achtervolgd door drugscriminelen.
Elke week zet Netflix van bepaalde series ook nieuwe afleveringen online. Deze week verschenen deze nieuwe afleveringen:

Memories of the Alhambra (2018) S01E14
Crazy Ex-Girlfriend (2015) S04E11
The Flash (2015) S05E11
Riverdale (2016) S03E10
Star Trek: Discovery (2017) S02E02
Dynasty (2017) S02E11
Supergirl (2015) S04E10Deze week verschenen verder nog een aantal andere series op Netflix. Hieronder het complete overzicht.

Drama
Weissensee (3 seizoenen | 2010)

Komedie
The Good Place (6 seizoenen | 2016)
Thriller
Innocent (1 seizoen | 2017)

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen