'Star Trek: Short Treks' gaan door!

'Star Trek: Short Treks' gaan door!

Er komen er meer.

Jim Pedd, 6 februari 2019 om 10:17

Het waren geinige experimenten: Star Trek: Short Treks. De korte video’s gingen in op personages en situaties die zich concentreerden rond Star Trek: Discovery. Maar de vraag is of de video’s er vaker komen. Wat producent Alex Kurtzman betreft in elk geval wel.
“Ik zou het geweldig vinden om erop uit te mogen breiden,” vertelde Kurtzman. “Ik bedoel, Discovery vormde de basis. Het eerste seizoen van Short Treks was een test. We wilden zien of het werkte en dat bleek wel zo te zijn. En dus is het idee dat we dit bij al onze series kunnen doen. Misschien wel eentje voor Picard. Of eentje voor Section 31. Of eentje voor de animatieserie. De gedachte is dat we het publiek aan het praten krijgen en laten nadenken over de dingen waar we aan werken.”

Recent nog kondigde Kurtzman aan dat hij twee afleveringen heeft besteld van geanimeerde Short Treks. Een daarvan wordt geregisseerd door componist Michael Giacchino en de ander door producent Olatunde Osunsanmi. Elke short krijgt een heel eigen stijl en duurt maximaal vijftien minuten.

Bron: CB

Lees meer over: Star Trek Short Treks, CBS, CBS All Access, Alex Kurtzman

Populair nieuws