Promotie 'Lord of the Rings'-serie van start

Promotie 'Lord of the Rings'-serie van start

Nu al!? Ja, nu al.

Jim Pedd, 18 februari 2019 om 08:00

De Lord of the Rings-serie van Amazon krijgen we voorlopig nog niet te zien. Maar de promotie begint alvast. Amazon wil immers niet dat de duurste serie die ooit gemaakt is aan onze aandacht ontsnapt. En dus heeft Amazon een Twitter-account voor de boel aangemaakt. Daarbij linkt men naar een interactieve kaart van Midden-Aarde, de wereld waar de franchise zich afspeelt.
Opvallend is dat dat de Twitter-account pas een paar berichten omvat. Een daarvan is een citaat van J.R.R. Tolkien, bedenker van de franchise, die zegt dat hij “wijselijk begonnen is met een kaart”. De tweede post bevat een beeld van een lege kaart van Midden-Aarde, met het citaat: “Drie ringen voor de Elven-koningen onder de hemel.” De derde bevat een link naar de opvallend lege kaart.

Dat geeft de indruk dat de ringen van macht, die naar de elven gingen, in elk geval een rol hebben in de serie. Daarnaast lijkt de boel zich in het begin van Midden-Aarde af te spelen, als de ringen net gemaakt zijn of misschien de oorlog tegen Sauron net begonnen is.Lees meer over: Lord of the Rings, Amazon, JRR Tolkien

Populair nieuws