Voorspelt poster Jon Snow iets voor 'Game of Thrones'?

Voorspelt poster Jon Snow iets voor 'GoT'?

Of iets het gewoon een leuke vergelijking?

Bram de Groot, 5 maart 2019 om 14:35

Midden april keert Game of Thrones terug, met uiteraard ook weer Jon Snow - de rol van Kit Harington. Recent verscheen er een flinke reeks posters en één daarvan was bestemd voor de 'bastard son' van Ned Stark.
Fans zien in die poster (zie onder) overeenkomsten tussen Snow en Stark. De houding van het personage op de poster (zie onder) komt namelijk overeen met de houding van Ned Stark (Sean Bean) op de poster voor het eerste seizoen.Maar wat betekent dit? Sommige fans denken dat dit een hint is dat Jon Snow opnieuw dood zal gaan in seizoen 8, net als Ned Stark. Andere denken juist het tegenovergestelde. Dit komt door de positie van het hoofd van Snow. Ned Stark kijkt op de poster namelijk net zoals hij kijkt tijdens zijn executie. Snow is echter gefocust en strijdvaardig! De fans denken zelfs dat dit de blik van Snow is als hij eindigt op de ijzeren troon.

Allemaal speculatie! Vanaf 14 april start HBO met de laatste zes afleveringen van het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones.
Bron: inverse

Lees meer over: Game of Thrones, Watchmen, His Dark Materials, Big Little Lies, Euphoria, The Righteous Gemstones

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws