search
'Arrow' eindigt met kort achtste seizoen
Series / Nieuws

'Arrow' eindigt met kort achtste seizoen

Slecht nieuws voor fans van de franchise.

Na acht seizoenen komt Arrow tot een einde. The CW heeft bekend gemaakt dat het achtste seizoen slechts tien afleveringen krijgt en dat het avontuur van Oliver Queen (Stephen Amell) dan ten einde komt. Hoe de serie eindigt is de vraag, maar het gerucht gaat dat het te maken zal hebben met het jaarlijkse crossover-event, Crisis on Infinite Earths.


De aankondiging komt vrij onverwacht, omdat de serie een nieuw seizoen kreeg samen met alle andere The CW-series rond DC. Maar toch is het een keuze die gemaakt is, zo laten de producenten weten aan Variety.


"Het was een moeilijke beslissing om te maken, maar net als elke moeilijke keuze die we de afgelopen zeven jaar gemaakt hebben, deden we dit met de belangen van Arrow in ons achterhoofd. We vinden het geweldig dat Arrow geleid heeft tot een compleet universum aan series die nog vele jaren te zien zullen zijn. We zijn ook erg blij een fantastische conclusie te kunnen maken die de serie, zijn personages en nalatenschap eert en zijn ongelofelijk dankbaar aan alle schrijvers, producenten, acteurs en - belangrijker nog -0 de ongelofelijke crew die deze serie de afgelopen zeven jaar draaiende hebben gehouden."
Acteur en hoofdrolspeler Stephen Amell reageert al op Twitter:

Aanbevolen artikelen