search

Ons nieuws van donderdag 7 maart 2019

Teaser 'NOS4A2': er komt iets engs aan
Series / Trailer

Teaser 'NOS4A2': er komt iets engs aan

Eerste beelden van de verrassende AMC-serie.

Er zit iets heel duisters aan te komen. Dat maakt de teaser voor NOS4A2 duidelijk. De serie kreeg in april 2018 groen licht en is sinds 2015 al in ontwikkeling. Hoofdpersoon is Vic McQueen, gespeeld door Ashleigh Cummings. Zij neemt het op tegen de onsterfelijke zielenzuiger Charlie Manx (Zachary Quinto). Veel eerder dan verwacht is er een teaser vrijgegeven.

Zoals meestal bij dit soort teasers wordt er weinig bekend gemaakt over het verhaal van de serie. Maar waar er weinig context is, zien we nu in elk geval wel dat er een behoorlijk enge serie moet worden uitgezonden deze zomer. Wat we niet zien is het aparte verhaal, waarin Vic Manx opjaagt, terwijl hij de zielen van kinderen opzuigt en ze opsluit in zijn enge fantasiewereld Christmasland.

Er is nog geen premièredatum bekend.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Arrow' eindigt met kort achtste seizoen
Series / Nieuws

'Arrow' eindigt met kort achtste seizoen

Slecht nieuws voor fans van de franchise.

Na acht seizoenen komt Arrow tot een einde. The CW heeft bekend gemaakt dat het achtste seizoen slechts tien afleveringen krijgt en dat het avontuur van Oliver Queen (Stephen Amell) dan ten einde komt. Hoe de serie eindigt is de vraag, maar het gerucht gaat dat het te maken zal hebben met het jaarlijkse crossover-event, Crisis on Infinite Earths.

De aankondiging komt vrij onverwacht, omdat de serie een nieuw seizoen kreeg samen met alle andere The CW-series rond DC. Maar toch is het een keuze die gemaakt is, zo laten de producenten weten aan Variety.


"Het was een moeilijke beslissing om te maken, maar net als elke moeilijke keuze die we de afgelopen zeven jaar gemaakt hebben, deden we dit met de belangen van Arrow in ons achterhoofd. We vinden het geweldig dat Arrow geleid heeft tot een compleet universum aan series die nog vele jaren te zien zullen zijn. We zijn ook erg blij een fantastische conclusie te kunnen maken die de serie, zijn personages en nalatenschap eert en zijn ongelofelijk dankbaar aan alle schrijvers, producenten, acteurs en - belangrijker nog -0 de ongelofelijke crew die deze serie de afgelopen zeven jaar draaiende hebben gehouden."
Acteur en hoofdrolspeler Stephen Amell reageert al op Twitter:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Bone Collector'-serie vindt hoofdrolspeler
Series / Nieuws

'Bone Collector'-serie vindt hoofdrolspeler

Mooie ontwikkeling van deze verfilming van het gelijknamige boek van Jeffrey Deaver.

NBC heeft een hoofdrolspeler gevonden voor de serie The Bone Collector. Acteur Russell Hornsby tekent voor de show die gebaseerd wordt op een boek van Jeffrey Deaver. Hij zal de rol van Lincoln Rhyme spelen, een detective die ermee bezig is om een beruchte seriemoordenaar die bekend staat als de Bone Collector op te pakken.

Deadline meldt dat in de serie Rhyme een legendarisch forensisch criminoloog is die ernstig gewond is geraakt tijdens een ongeluk dat plaatsvond in de zoektocht naar de Bone Collector. Of dat net als in de boeken neerkomt op een verlamming is niet duidelijk, maar zou goed kunnen.

Overigens gaat de serie Lincoln heten en zoals het hoort bij een serie als deze vooral ook focus leggen op de voorgeschiedenis van de personages. Vermoedelijk zullen we ook zien hoe Rhyme samen met partner Amelia Sachs meerdere misdaden oplost.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opnames 'Vampire Chronicles' dit jaar van start
Series / Nieuws

Opnames 'Vampire Chronicles' dit jaar van start

Eindelijk weer een ontwikkeling.

Er is ondertussen bijna een jaar verstreken sinds aangekondigd werd dat Anne Rice's Vampire Chronicles een thuis vond op Hulu. Nu lijkt het erop dat de productie van die serie eindelijk kan gaan beginnen. Althans: Discussing Film stelt dat de opnames in september in Boedapest beginnen.

De informatie volgt een paar weken op het nieuws dat Dee Johnson tekende als showrunner voor de serie. Hij moet een show maken begint met het tweede boek in de franchise, The Vampire Lestat. Heel vreemd is dat niet, want het eerste boek werd verfilmd als Interview with the Vampire waarin Tom Cruise te zien was als Lestat en Brad Pitt als Louis. Het tweetal had een eeuwenlange vriendschap en die innige band stond centraal in de film.

De serie zal dus komende herfst opgenomen worden, maar wanneer deze te zien zal zijn is nog niet bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.