Spoilende Carice van Houten over slot 'Game of Thrones'

Carice van Houten spoilt 'Game of Thrones'

Bram de Groot, 10 maart 2019 om 12:00

Een paar dagen gelden verscheen er een flinke reeks posters voor het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones. Ook Carice van Houten was te zien en zij zal dus weer terugkeren in de veelbesproken serie van HBO. In een nieuw interview spoilt ze al dat er een bepaald personage niet op de troon zal eindigen.

Recent sprak de Nederlandse actrice, in Game of Thrones te zien als Melisandre of Asshai, met het Britse tijdschrift Country and Town House. Daarin liet ze weten dat ze nogal ontdaan was door de laatste opnames voor de serie:

"Het was veel moeilijker dan ik dacht. Ik huilde veel. Ik had dat niet zien aankomen - je weet dat het einde nadert en daar bereid je je op voor, maar het was toch een shock. De crew gaf een speech toen de laatste scène was opgenomen. Ik was verbaasd over hoe emotioneel ik er van werd. Het is niet alleen een rol, maar zeven jaar van je leven dat tot een einde komt"

Vanaf nu is doorlezen op eigen risico!

Ook zei ze kort iets over het laatste seizoen en de nog onbekende keuze die is gemaakt over het personage die op de troon eindigt. "Het is wat het is en dat is ook hoe het zou moeten zijn. Ik kan niet zeggen of ik het anders zou doen als ik de baas was. In een ideale wereld zou ik Samwell Tarly (John Bradley) als koning willen en zien hoe hij over de wereld heerst, maar helaas is dat geen realiteit," aldus Van Houten.

Vanaf 15 april is het laatste seizoen te zien op de Nederlandse HBO. Check hier de recente trailer!


Bron: countryandtownhouse

Lees meer over: Game of Thrones, Kit Harington, Maisie Williams, Peter Dinklage, Nikolaj Coster Waldau, Emilia Clarke, Lena Headey

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws