Geen vervolg meer voor HBO serie 'Crashing'

Geen vervolg meer voor HBO serie 'Crashing'

Geoffrey Ketels, 11 maart 2019 om 15:47

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Slecht nieuws voor de fans van de Pete Holmes komedie 'Crashing'. HBO heeft namelijk aangekondigd dat de recent uitgezonden finale van het derde seizoen ook meteen de laatste aflevering van de reeks in haar totaliteit was. Daarmee komt na drie seizoenen definitief een einde aan de serie.

Het was in eerste instantie de executive producer 'Judd Apatow' die met het nieuws naar buiten kwam. Al snel werd het echter ook bevestigd door HBO. De manier waarop dit gebeurde was echter behoorlijk opvallend en wellicht voor veel mensen enigszins verwarrend. Apatow liet namelijk het volgende optekenen; "Wel, eigenlijk is de serie niet echt gecanceld... we stoppen gewoon met ze te maken". Dus is ze toch gewon gecanceld?!

In de reeks volgde de kijker de poging van Holmes om uit te groeien tot een populaire stand-up comedian nadat zijn vrouw van hem was gescheiden. Opvallend was vooral dat in de serie regelmatig heel wat leuke, echte comedians voorbij kwamen. Het ging hierbij niet alleen om Sarah Silverman en Artie Lange, maar ook om bijvoorbeeld Jeff Ross evenals Hannibal Buress en Whitney Cummings.

Was jij een fan van Crashing en ga je deze serie missen?

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Crashing, serie, HBO

Populair nieuws