search

Ons nieuws van maandag 11 maart 2019

Geen vervolg meer voor HBO serie 'Crashing'
Series / Nieuws

Geen vervolg meer voor HBO serie 'Crashing'

De laatste aflevering van het derde seizoen betekent meteen het einde van de reeks in haar totaliteit.

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Slecht nieuws voor de fans van de Pete Holmes komedie 'Crashing'. HBO heeft namelijk aangekondigd dat de recent uitgezonden finale van het derde seizoen ook meteen de laatste aflevering van de reeks in haar totaliteit was. Daarmee komt na drie seizoenen definitief een einde aan de serie.

Het was in eerste instantie de executive producer 'Judd Apatow' die met het nieuws naar buiten kwam. Al snel werd het echter ook bevestigd door HBO. De manier waarop dit gebeurde was echter behoorlijk opvallend en wellicht voor veel mensen enigszins verwarrend. Apatow liet namelijk het volgende optekenen; "Wel, eigenlijk is de serie niet echt gecanceld... we stoppen gewoon met ze te maken". Dus is ze toch gewon gecanceld?!

In de reeks volgde de kijker de poging van Holmes om uit te groeien tot een populaire stand-up comedian nadat zijn vrouw van hem was gescheiden. Opvallend was vooral dat in de serie regelmatig heel wat leuke, echte comedians voorbij kwamen. Het ging hierbij niet alleen om Sarah Silverman en Artie Lange, maar ook om bijvoorbeeld Jeff Ross evenals Hannibal Buress en Whitney Cummings.

Was jij een fan van Crashing en ga je deze serie missen?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Einde aan 'My Little Pony'; Bronies in tranen?
Series / Trailer

Einde aan 'My Little Pony'; Bronies in tranen?

Succesvolle revival-animatiereeks komt ten einde.

In 2010 keerde de oorspronkelijke Hasbro-speelgoedlijn My Little Pony weer terug op televisie met de animatiereeks My Little Pony: Friendship is Magic. Maar na zo'n tien jaar is het over en uit voor de kleurrijke pony's, zo geliefd door de fans, ook bekend onder de naam Bronies. Zij zullen ongetwijfeld geschokt zijn.

The Hollywood Reporter meldt dat het negende seizoen binnenkort wordt uitgezonden door Discovery Family. Dit zal ook het laatste seizoen zijn. Hieronder zie je de trailer.



Het negende seizoen krijgt 26 afleveringen en de reeks start op 6 april. Patton Oswalt en "Weird" Al Yankovic zijn weer te horen als respectievelijk Quibble Pants en Cheese Sandwich.

De reeks startte in 2010 en draait om het plaatsje Ponyville met Princess Twilight Sparkle en haar vriendjes en haar assistent, het draakje Spike. In 2017 verscheen er nog een animatiefilm in de bioscoopzalen, met de titel My Little Pony: The Movie, goed voor $60,3 miljoen wereldwijd. Er zou worden gewerkt aan een live action-animatiefilm.

Hieronder een analyse van de trailer door een ware fan:






Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Night King heeft doelwit in 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Night King heeft doelwit in 'Game of Thrones'

Hij heeft het op een zeer specifiek persoon voorzien.

De Night King heeft volgens acteur Vladimir Furdik een heel specifiek doel voor ogen in het achtste seizoen van Game of Thrones. Dat laat hij weten aan het vakblad Entertainment Weekly. Veel wilde hij daar niet over vertellen, maar Furdik vertelt wel dat zijn personage gedreven wordt door de motivatie iemand te doden die zich aan de andere kant van de IJsmuur bevindt.

"Kijk, iemand heeft van hem de Night King gemaakt. Niemand weet wie hij daarvoor was, een soldaat of misschien wel iemand van adel. Hij wilde nooit de Night King zijn. Ik denk dat hij wraak wil. Iedereen in dit verhaal heeft twee kanten: een goede en een slechte. De Night King heeft alleen een slechte kant," aldus Furdik.

"Mensen zullen merken dat hij een doel heeft dat hij wil doden en je zult uitvinden wie dat is. Er zit een moment in Hardhome, als Jon Snow zich op de boot bevindt en de Night King naar hem kijkt en zijn armen in de lucht heft. Er zit een gelijkwaardig en zelfs sterker moment voor Jon Snow en de Night King in de serie ditmaal.

De Night King werd natuurlijk als First Man gevangen door de Children of the Forest en veranderd. In het achtste seizoen valt hij Westeros aan. Vanaf 14 april op HBO.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
WarnerMedia-baas: HBO is beter dan Netflix
Series / Nieuws

WarnerMedia-baas: HBO is beter dan Netflix

Men neemt alvast een voorschot op de komende concurrentiestrijd.

De baas van WarnerMedia vindt dat de series van HBO beter zijn dan die van Netflix. Daarmee neemt hij alvast een voorschot op de concurrentiestrijd die komen gaat. WarnerMedia lanceert namelijk dit jaar nog een eigen streamingdienst. Dan gaat het direct concurreren met Netflix en daarvoor moet natuurlijk wel een kleine afstand genomen worden.

Volgens The Playlist vertelde Bob Greenblatt, het hoofd van WarnerMedia, aan NBC News dat de series van HBO het beste van de wereld zijn. "Wij bieden de beste televisie op Aarde en dat is HBO. Wat we willen, is de kwaliteit en de elegantie van wat HBO de afgelopen veertig jaar aan het doen is bewaren en tegelijk zijn output vergroten naar een redelijk niveau dat tegelijk niet van invloed zal zijn op de kwaliteit en elegantie en schoonheid."

Kortom: er komen heel wat meer series naar de streamingdienst maar het moet niet teveel worden. Netflix is wat Greenblatt betreft een soort Encyclopedia Brittannica, waar het mogelijk is om heel wat films en series te zien. Het is "een plek waar je heen kan gaan om wat dan ook te zien". Dat is heel veel, maar soms niet altijd even kwalitatief hoogstaand.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen