search
Einde aan 'My Little Pony'; Bronies in tranen?
Series / Trailer

Einde aan 'My Little Pony'; Bronies in tranen?

Succesvolle revival-animatiereeks komt ten einde.

In 2010 keerde de oorspronkelijke Hasbro-speelgoedlijn My Little Pony weer terug op televisie met de animatiereeks My Little Pony: Friendship is Magic. Maar na zo'n tien jaar is het over en uit voor de kleurrijke pony's, zo geliefd door de fans, ook bekend onder de naam Bronies. Zij zullen ongetwijfeld geschokt zijn.

The Hollywood Reporter meldt dat het negende seizoen binnenkort wordt uitgezonden door Discovery Family. Dit zal ook het laatste seizoen zijn. Hieronder zie je de trailer.



Het negende seizoen krijgt 26 afleveringen en de reeks start op 6 april. Patton Oswalt en "Weird" Al Yankovic zijn weer te horen als respectievelijk Quibble Pants en Cheese Sandwich.

De reeks startte in 2010 en draait om het plaatsje Ponyville met Princess Twilight Sparkle en haar vriendjes en haar assistent, het draakje Spike. In 2017 verscheen er nog een animatiefilm in de bioscoopzalen, met de titel My Little Pony: The Movie, goed voor $60,3 miljoen wereldwijd. Er zou worden gewerkt aan een live action-animatiefilm.

Hieronder een analyse van de trailer door een ware fan:






Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen