search
Drie clips uit actieserie 'Taxi: Brooklyn'
Series / Video/clip/featurette

Drie clips uit actieserie 'Taxi: Brooklyn'

Gebaseerd op de bekende filmreeks van Luc Besson.

Eerder dit jaar vergaarde NBC de Amerikaanse uitzendrechten van Taxi: Brooklyn, een nieuwe actieserie gebaseerd op de bekende filmreeks van Luc Besson. De show, in eerste instantie bestaande uit 12 afleveringen, bevat hoofdrollen voor Chyler Leigh (Grey's Anatomy) en Jacky Ido (Inglorious Basterds). Hieronder vind je drie clips uit de serie.


In Taxi: Brooklyn doet rechercheur Caitlyn Sullivan (Leigh) onderzoek naar de dood van haar vader, een oud-agent van de NYPD. Vanwege haar roekeloosheid achter het stuur, moet Caitlyn haar werk te voet uitvoeren. Daarom maakt ze gebruik van de diensten van Leo Romba (Ido), een uitermate charmante en getalenteerde taxichauffeur. Caitlyn komt erachter dat Leo illegaal in het land verblijft en belooft hem daarmee te helpen als hij haar eerst bijstaat. Hij wordt haar chauffeur en partner en samen lossen ze verschillende zaken op in New York City.

De eerste twee afleveringen werden geregisseerd door Olivier Megaton, bekend van door Besson geschreven films als Transporter 3 en Taken 2. Taxi: Brooklyn gaat op 25 juni in première.

[video_embed]424[/video_embed]

[video_embed]425[/video_embed]

[video_embed]426[/video_embed]

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen