'9-1-1' en 'The Resident' krijgen vervolg

'9-1-1' en 'The Resident' krijgen vervolg

Beide series zijn dus verzekerd van een derde seizoen...

Geoffrey Ketels, 26 maart 2019 om 08:00

Goed nieuws voor wie fan is van een gezonde dosis drama! Fox heeft namelijk bekend gemaakt dat het twee van haar series een derde seizoen zal gunnen. Het gaat hierbij niet alleen om '9-1-1', maar ook om 'The Resident'.
Beide series zijn afkomstig van 20th Century Fox TV, de voormalige zusterstudio van het netwerk welke vanaf 19 maart van dit jaar onderdeel is geworden van het Disney emperium. The Resident en 9-1-1 zijn de eerste, zogenaamde "live action scripted originals" welke een extra seizoen hebben gekregen sinds de deal met Disney werd gefinaliseerd.

Dat beide series kunnen rekenen op een extra seizoen hoeft zeker niet te verbazen. Ze weten dan ook uitstekende kijkcijfers te realiseren. Bovendien werden de reeksen tot dusver ook steeds positief onthaald door de critics. In het bijzonder 911 kan teren op een uitstekend team. Zo is niet alleen Ryan Murphy bij de reeks betrokken, maar wat ook te denken van Brad Falchuk evenals Tim Minear? De cast bestaat bovendien uit onder meer Angela Bassett, Peter Krause en de altijd weer even mooie Jennifer Love Hewitt.

Ben jij een fan van één of misschien zelfs wel van allebei deze series en kijk jij ook al uit naar het derde seizoen?

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: 911, The Resident, Fox, serie

Populair nieuws