search

Ons nieuws van dinsdag 26 maart 2019

Gave previewvideo AppleTV+ met o.a. grootse serie 'See'!
Series / Trailer

Gave previewvideo AppleTV+ met o.a. grootse serie 'See'!

Veel grote producties via Apple.

Eerder deze week kondigde Apple hun eigen videodienst AppleTV+ aan. Daarbij werd duidelijk dat er in het najaar een nieuwe AppleTV app komt, ook voor televisies, waarin AppleTV+ geraadpleegd kan worden. Via deze dienst krijg je toegang tot Apple's originele shows, films en series.

Tijdens de bijeenkomst onthulde Apple dat er heel wat exclusieve content verschijnt. Het meest opvallende project lijkt de serie See met onder meer Jason Momoa (Game of Thrones) en Alfre Woodard (Luke Cage). See van regisseur Francis Lawrence (I Am Legend) en schrijver Steven Knight (Peaky Blinders) wordt een dramaserie over een post-apocalyptische wereld waarin het zicht al voor een eeuwigheid is verdwenen. De mensheid heeft andere eigenschappen ontwikkeld om contact te kunnen hebben, te kunnen bouwen, te jagen en te overleven!

Preview AppleTV+
Hieronder zie je een preview van de originele content van AppleTV+, met dus See, maar ook The Morning Show met onder meer Reese Witherspoon en Jennifer Aniston en nog veel meer!



Meer details over AppleTV en AppleTV+ lees je op FilmTotaal.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvels 'Runaways' krijgt derde seizoen
Series / Nieuws

Marvels 'Runaways' krijgt derde seizoen

Goed nieuws voor de fans!

Hulu heeft besloten om de serie Runaways, gebaseerd op de Marvel Comics met dezelfde naam, een derde seizoen te geven. Er zijn tien nieuwe afleveringen besteld. Dat zijn er drie minder dan het tweede seizoen kreeg, dat in december online kwam te staan.


Elke tiener gelooft dat zijn ouders kwaadaardig zijn. Maar in deze serie komen zes tieners erachter dat hun ouders dat ook echt zijn. Ze hebben hun hele leven tegen hen gelogen en waarom? Dat beginnen de tieners uit te zoeken. Al snel moeten ze samenwerken om hun ouders te stoppen. In het tweede seizoen vluchten ze van huis en hun ouders en moeten ze zien te overleven. Tegelijk moeten ze PRIDE zien te verslaan, de organisatie waar hun ouders voor werken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Picard' is totaal anders als we hem weer zien
Series / Nieuws

'Picard' is totaal anders als we hem weer zien

Interessant nieuws over de serie rond Jean-Luc Picard.

De serie die gemaakt wordt rond Jean-Luc Picard (Patrick Stewart) wordt heel anders dan Star Trek: Discovery. Dat vertelt producent Alex Kurtzman tijdens een interview over de tweede Trek-serie die CBS All Access ons brengt.

"We weten allemaal wat Picard voor de wereld betekent, en wat hij net als zoveel andere legendarische Star Trek-personages heeft doorstaan en waar hij voor staat," aldus Kurtzman. "De zaken zijn voor hem veranderd en hebben hem ook veranderd. Toch is hij diep van binnen nog altijd de Picard die we kennen."

Volgens Kurtzman zal de serie fantastisch zijn en zich heel erg weten te onderscheiden van Discovery. "Het wordt een heel andere serie van Discovery. De enige manier waarop dit universum volgens mij kan werken, is door elke serie anders en uniek te maken en een ander deel van Star Trek aan te laten spreken."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De series die Netflix in april toevoegt
Series / Featured

De series die Netflix in april toevoegt

Heel veel nieuws.

Er komen heel wat nieuwe series op Netflix te staan de komende paar weken. In de preview voor de volledige maand april, staan heel wat nieuwe titels. In dit overzicht zetten we de tien meest interessante op een rij, gevolgd door de rest.


5 april: Chilling Adventures of Sabrina (deel 2)
Het tweede van in elk geval vier delen over de jonge heks Sabrina. Ze is half heks, half mens en moet continu zien te schipperen tussen die twee kanten van zichzelf. Gebaseerd op de gelijknamige comics van Archie.




5 april: Our Planet
Van de makers van BBC's Planet Earth, met voice-over van David Attenborough. Deze Netflix-serie is al vijf jaar in de maak en draait om de diversiteit van de wereld. We zien de diepe oceanen, de polen, maar ook de grote jungles van Zuid-Amerika en de woestijnen van Afrika.




5 april: Quicksand
Maja is een leerling in Stockholm. Maar ze komt in de problemen als ze aangeklaagd wordt voor een moord, nadat er een tragedie plaatsvond op haar middelbare school. Er zijn meer verdachtmakingen als onthullingen gemaakt worden.




11 april: Black Summer
Een moeder gaat op zoek naar haar dochter. Dat doet ze op het moment dat de wereld uit elkaar valt en de samenleving niets meer waard blijkt, want zombies vallen mensen overal aan!




26 april: The Protector (seizoen 2)
Bovennatuurlijke serie van Netflix. Een jonge man krijgt magische krachten door een talisman. Hij besluit daarop zijn krachten te gebruiken voor het goede en neemt het op tegen gruwelijke krachten uit de schaduwen.




Maar Netflix voegt nog heel wat meer materiaal toe:

1 april:
Gevoel voor tumor (seizoen 1)
In Vlaamse Velden (seizoen 1)
Peppa Pig (seizoen 5)

5 april:
Spirit Samen Vrij (seizoen 8)

9 april:
Trolls: Door Met De Beat (seizoen 6)

12 april:
Huge in France
Special

15 april:
No Good Nick

16 april:
Super Monsters Furever Friends

18 april:
My First First Love

20 april:
Grass is Greener

22 april:
Pinky Malinky (deel 2)

26 april:
She-Ra en de Power-Prinsessen (seizoen 2)


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'9-1-1' en 'The Resident' krijgen vervolg
Series / Nieuws

'9-1-1' en 'The Resident' krijgen vervolg

Beide series zijn dus verzekerd van een derde seizoen...

Geoffrey Ketels

Goed nieuws voor wie fan is van een gezonde dosis drama! Fox heeft namelijk bekend gemaakt dat het twee van haar series een derde seizoen zal gunnen. Het gaat hierbij niet alleen om '9-1-1', maar ook om 'The Resident'.

Beide series zijn afkomstig van 20th Century Fox TV, de voormalige zusterstudio van het netwerk welke vanaf 19 maart van dit jaar onderdeel is geworden van het Disney emperium. The Resident en 9-1-1 zijn de eerste, zogenaamde "live action scripted originals" welke een extra seizoen hebben gekregen sinds de deal met Disney werd gefinaliseerd.

Dat beide series kunnen rekenen op een extra seizoen hoeft zeker niet te verbazen. Ze weten dan ook uitstekende kijkcijfers te realiseren. Bovendien werden de reeksen tot dusver ook steeds positief onthaald door de critics. In het bijzonder 911 kan teren op een uitstekend team. Zo is niet alleen Ryan Murphy bij de reeks betrokken, maar wat ook te denken van Brad Falchuk evenals Tim Minear? De cast bestaat bovendien uit onder meer Angela Bassett, Peter Krause en de altijd weer even mooie Jennifer Love Hewitt.

Ben jij een fan van één of misschien zelfs wel van allebei deze series en kijk jij ook al uit naar het derde seizoen?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  3. 3. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  4. 4. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen