search
De series die Netflix in april toevoegt
Series / Featured

De series die Netflix in april toevoegt

Heel veel nieuws.

Er komen heel wat nieuwe series op Netflix te staan de komende paar weken. In de preview voor de volledige maand april, staan heel wat nieuwe titels. In dit overzicht zetten we de tien meest interessante op een rij, gevolgd door de rest.


5 april: Chilling Adventures of Sabrina (deel 2)
Het tweede van in elk geval vier delen over de jonge heks Sabrina. Ze is half heks, half mens en moet continu zien te schipperen tussen die twee kanten van zichzelf. Gebaseerd op de gelijknamige comics van Archie.




5 april: Our Planet
Van de makers van BBC's Planet Earth, met voice-over van David Attenborough. Deze Netflix-serie is al vijf jaar in de maak en draait om de diversiteit van de wereld. We zien de diepe oceanen, de polen, maar ook de grote jungles van Zuid-Amerika en de woestijnen van Afrika.




5 april: Quicksand
Maja is een leerling in Stockholm. Maar ze komt in de problemen als ze aangeklaagd wordt voor een moord, nadat er een tragedie plaatsvond op haar middelbare school. Er zijn meer verdachtmakingen als onthullingen gemaakt worden.




11 april: Black Summer
Een moeder gaat op zoek naar haar dochter. Dat doet ze op het moment dat de wereld uit elkaar valt en de samenleving niets meer waard blijkt, want zombies vallen mensen overal aan!




26 april: The Protector (seizoen 2)
Bovennatuurlijke serie van Netflix. Een jonge man krijgt magische krachten door een talisman. Hij besluit daarop zijn krachten te gebruiken voor het goede en neemt het op tegen gruwelijke krachten uit de schaduwen.




Maar Netflix voegt nog heel wat meer materiaal toe:

1 april:
Gevoel voor tumor (seizoen 1)
In Vlaamse Velden (seizoen 1)
Peppa Pig (seizoen 5)

5 april:
Spirit Samen Vrij (seizoen 8)

9 april:
Trolls: Door Met De Beat (seizoen 6)

12 april:
Huge in France
Special

15 april:
No Good Nick

16 april:
Super Monsters Furever Friends

18 april:
My First First Love

20 april:
Grass is Greener

22 april:
Pinky Malinky (deel 2)

26 april:
She-Ra en de Power-Prinsessen (seizoen 2)


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen