search
'Better Things' krijgt vierde seizoen
Series / Nieuws

'Better Things' krijgt vierde seizoen

De Pamela Adlon komedie wordt de eerste titel die wordt verlengd onder de vleugels van Disney...

Geoffrey Ketels

Uitstekend nieuws voor de fans van de FX-serie 'Better Things'! FX heeft namelijk bekend gemaakt dat de serie met absolute zekerheid een vierde seizoen zal krijgen. Het nieuwe seizoen van de Pamela Adlon komedie zal volgend jaar op de buis verschijnen. De verlenging van Better Things is de eerste sinds het kabelnetwerk in de handen van Disney is gevallen.


"Bij elk nieuw seizoen welke verschijnt van 'Better Things' kan er worden vastgesteld dat ze niet alleen vitaler, maar ook boeiender wordt. Op deze manier wordt de reputatie van Pamela Adlon als één van 's werelds meest creatieve geesten binnen de televisiesector nog wat extra kracht bijgezet", aldus FX Networks & FX Studios voorzitter John Landgraf.

Adlon is duidelijk een creatieve duizendpoot. Niet alleen speelt ze de hoofdrol in de reeks, daarnaast heeft ze ook dienst gedaan als schrijfster, showrunner evenals director voor alle 12 de afleveringen van het derde seizoen van de serie. Eerder sleepte Adlon ook al Emmy nominaties in de wacht voor beste hoofdrolspeelster in een komedie. Dit niet zomaar voor één, maar wel voor de twee eerste seizoenen van Better Things.

Ben jij een fan van Better Things en kan jij al niet wachten op het vierde seizoen?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen