Netflix vindt sterren voor 'Cowboy Bebop'!

Gebaseerd op de bekende manga.

Bram de Groot, 06-04-2019 13:00

Netflix heeft de belangrijkste hoofdrolspelers gevonden voor hun live-action Cowboy Bebop-serie. De serie zal bestaan uit enkel tien afleveringen. Er zijn geen plannen voor een vervolg. Check de namen hieronder!
FlashForward-acteur John Cho zal de rol gaan spelen van Spike Spiegel. Andere belangrijke rollen zijn voor Mustafa Shakir (Luke Cage) als Spike's partner Jet Black, Daniella Pineda (Jurassic World: Fallen Kingdom) als de gedurfde, onbezonnen en onvoorspelbare premiejager Faye Valentine en Alex Hassell (The Miniaturist) als de meest beruchte huurmoordenaar van het Syndicaat en Spike's aartsvijand, Vicious! Het is nog niet duidelijk wie Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky IV, a.k.a Radical Ed speelt.

De synopsis: Cowboy Bebop is gebaseerd op het wereldwijde fenomeen van Sunrise Inc. en is het jazz-geïnspireerde, genre-verdraaiende verhaal van Spike Spiegel, Jet Black, Faye Valentine en Radical Ed: een ongeorganiseerde groep premiejagers die op de vlucht is voor hun verleden. Ze jagen op de gevaarlijkste criminelen van het zonnestelsel. Ze zullen zelfs de wereld redden... voor de juiste prijs.

De showrunner is Christopher Yost en hij schrijft samen met Andre Nemec, Josh Appelbaum, Jeff Pinkner en Scott Rosenberg de scripts. Shinichiro Watanabe, regisseur van de anime is aan boord als een consultant.

Bron: Deadline

Lees meer over: John Cho, Mustafa Shakir, Daniella Pineda, Alex Hassell, Cowboy Bebop, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam