search
Netflix vindt sterren voor 'Cowboy Bebop'!
Series / Nieuws

Netflix vindt sterren voor 'Cowboy Bebop'!

Gebaseerd op de bekende manga.

Netflix heeft de belangrijkste hoofdrolspelers gevonden voor hun live-action Cowboy Bebop-serie. De serie zal bestaan uit enkel tien afleveringen. Er zijn geen plannen voor een vervolg. Check de namen hieronder!

FlashForward-acteur John Cho zal de rol gaan spelen van Spike Spiegel. Andere belangrijke rollen zijn voor Mustafa Shakir (Luke Cage) als Spike's partner Jet Black, Daniella Pineda (Jurassic World: Fallen Kingdom) als de gedurfde, onbezonnen en onvoorspelbare premiejager Faye Valentine en Alex Hassell (The Miniaturist) als de meest beruchte huurmoordenaar van het Syndicaat en Spike's aartsvijand, Vicious! Het is nog niet duidelijk wie Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky IV, a.k.a Radical Ed speelt.

De synopsis: Cowboy Bebop is gebaseerd op het wereldwijde fenomeen van Sunrise Inc. en is het jazz-geïnspireerde, genre-verdraaiende verhaal van Spike Spiegel, Jet Black, Faye Valentine en Radical Ed: een ongeorganiseerde groep premiejagers die op de vlucht is voor hun verleden. Ze jagen op de gevaarlijkste criminelen van het zonnestelsel. Ze zullen zelfs de wereld redden... voor de juiste prijs.

De showrunner is Christopher Yost en hij schrijft samen met Andre Nemec, Josh Appelbaum, Jeff Pinkner en Scott Rosenberg de scripts. Shinichiro Watanabe, regisseur van de anime is aan boord als een consultant.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen