AMC-serie 'Preacher' eindigt met vierde seizoen

Vanaf 4 augustus worden de laatste afleveringen van de serie uitgezonden.

Zilko Tarici, 09-04-2019 12:26

Seth Rogen, een van de bedenkers van AMC-serie Preacher, gebaseerd op de gelijknamige comic-reeks van Garth Ennis, heeft bevestigd dat het vierde seizoen van de serie tevens het laatste zal zijn. Rogen bevestigde daarnaast dat de eerste aflevering van het laatste seizoen op 4 augustus dit jaar zal worden uitgezonden door AMC. De opnames van de laatste afleveringen begonnen eerder dit jaar in Australië.
Een Texaanse priester wordt door Genesis, een bovennatuurlijke entiteit die een kruising is tussen een engel en een demon. De priester, die nu beschikt over grootse krachten gaat nu op door de Verenigde Staten samen met zijn oude vriendin en een zuipende Ierse vampier om God te vinden, die de hemel heeft verlaten, om hem te straffen voor zijn roekeloosheid.
In het derde seizoen zagen we hoe Jesse Custers queeste om God te vinden hem terugbracht naar het deel van de Amerikaanse staat Louisiana waar hij is opgegroeid. Eenmaal daar gearriveerd, blijkt dat hem, Tulip en Cassidy allerlei andere verplichtingen staan te wachten.

Cast terug voor een laatste ronde
De hoofdrollen in Preacher worden gespeeld door Dominic Cooper, Ruth Negga, Joseph Gilgun, Ian Coletti, Graham McTavish, Pip Torrens, Julie Ann Emery en Malcolm Barrett. Naar verwachting zullen zij allen opnieuw hun opwachting maken in het laatste seizoen
.

Bron: Seth Rogen

Lees meer over: Preacher, Dominic Cooper, Seth Rogen, Ruth Negga, Joseph Gilgun

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in