Marguilies ook niet in derde seizoen 'The Good Fight'

Margulies ook niet in derde seizoen The Good Fight

De actrice krijgt niet de verloning die ze graag zou willen...

Geoffrey Ketels, 11 april 2019 om 08:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het lijkt er naar uit te zien dat het niet snel meer goed komt tussen Julianna Margulies en CBS. De actrice werd gevraagd om mee te doen in het eerste seizoen van de spin-off 'The Good Fight', maar koos er voor om die rol naast zich neer te leggen. De reden? Ze zou slechts het loon ontvangen welke gelijk staat aan dat van andere acteurs en actrices die een gastoptreden doen. Daar was de voormalige hoofdrolspeelster van 'The Good Wife' het niet mee eens. Nieuwe gesprekken met betrekking tot een optreden in het derde seizoen van de reeks liepen nu ook op een sisser uit. Het is voor Margulies dan ook duidelijk een principekwestie geworden.
In een reactie heeft Margulies hard uitgehaald naar CBS. Ze liet dan ook het volgende optekenen; "Ik ben niet zomaar iemand die een gastoptreden doet. Met mij is alles begonnen voor The Good Wife. Ik wou gewoon betaald worden volgens de waarde die ik de serie bij kan brengen. Wanneer Jon Hamm terug zou komen voor een Mad Men spinoff of mocht Kiefer Sutherland beslissen om een 24 spinoff te doen, dan zouden ze allemaal naar waarde worden betaald. Waarom ik dan niet?

The Good Fight uitgezonden op CBS All Access en niet op CBS
De reden waarom men niet in staat is om Margulies dezelfde vergoeding te geven als ze voor The Good Wife heeft ontvangen kan echter ook uit een compleet andere hoek komen. Zo wordt The Good Fight namelijk niet uitgezonden op CBS in de Verenigde Staten, maar wel op CBS All Access. Deze heeft lang niet de hoeveelheid kijkers als CBS waardoor ook de budgetten aanzienlijk kleiner zijn. Het is dan ook nog maar zeer de vraag of dit een kwestie van "niet willen" is of vooral van "niet kunnen".

Eén ding lijkt in ieder geval als een paal boven water te staan, we zullen Julianna Margulies niet snel haar opwachting zien maken in The Good Fight.

Bron: Cinemablend.com

Lees meer over: The Good Wife, The Good Fight, CBS, CBS All Stars, Julianna Margulies

Populair nieuws