search
Dit was Nina Dobrev's favoriete TVD aflevering!
Series / Nieuws

Dit was Nina Dobrev's favoriete TVD aflevering!

Zal Elena ook te zien zijn in de spin-off 'Legacies'?

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Jarenlang kroop actrice Nina Dobrev in de huid van 'Elena' in The Vampire Diaries. In verschillende afleveringen was Dobrev zelfs goed voor een dubbele rol, namelijk deze van zowel Elena als Katherine. Nu de reeks voor de actrice toch al even in het verleden ligt werd er haar gevraagd naar wat nu precies haar meest favoriete afleveringen waren. De twee episodes die uit de bus kwamen zullen fans van de reeks zich ongetwijfeld nog herinneren!

De eerste aflevering die Dobrev aanhaalde als één van haar absolute favorieten was er eentje uit het eerste seizoen. Fans zullen zich deze aflevering ongetwijfeld nog herinneren. Het ging om de aflevering 'Lost Girls' waarin de hoofdrolspelers werden teruggestuurd naar het jaar 1864. Bovendien is dit ook de aflevering waarin er voor het eerst kennis werd gemaakt met Katherine. "Ik hield er niet alleen van om een dubbele rol te vertolken, daarnaast vind ik het ook fantastisch om terug te gaan in de tijd. Dit was echt een heerlijke aflevering", aldus Dobrev.

Tweede keuze
Dobrev haalde meteen ook haar tweede meest favoriete aflevering van de reeks aan. Hiervoor moeten we kijken naar de finale van het derde seizoen genaamd 'The Departed'. "Deze keuze zal veel mensen wellicht verbazen. Bovendien is het mogelijk dat ze een beetje morbide zal klinken. Mijn tweede meest favoriete aflevering is echter ongetwijfeld de finale van het derde seizoen".

"We moesten deze aflevering maken in een speciale tank welke zich onder het wateroppervlak bevond. Dit bovendien in een grote faciliteit welke we er uit moesten laten zien als een moeras. Onze wagen was gecrasht op een brug en het filmen van die scène was zowel mooi als triestig. De ervaring van onderwater filmen (ik hou er van om stunts te doen) was fantastisch".

De tweede door Dobrev aangehaalde aflevering was er inderdaad één die niet alleen het personage van Elena, maar ook de reeks in haar totaliteit sterk heeft veranderd. Tot slot eindigde Dobrev nog met een kleine teaser. Op moment van schrijven is er namelijk de spin-off van de serie genaamd 'Legacies'. Toen er aan het einde van het interview aan Dobrev werd gevraagd of ze daarin op een zeker ogenblik haar rol als Elena zou gaan opnemen was het antwoord van de actrice "stay tuned"! Dit betekent dat we mogelijks het laatste van Elena Gilbert nog niet hebben gezien!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen