search
Steven Yeun over laatste woorden Glenn in 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Steven Yeun over laatste woorden Glenn in 'The Walking Dead'

Al drie seizoenen is Glenn al niet meer te zien.

In de The Walking Dead-aflevering 'The Day Will Come When You Won't Be' - de eerste van seizoen 7 - werd Steven Yeuns personage Glenn Rhee gedood door Negan, het personage van Jeffrey Dean Morgan. Zijn laatste woorden waren "Maggie, I'll find you." Wat bedoelde hij daar eigenlijk mee?

Tijdens de Walker Stalker Con in Londen werd Yeun gevraagd wat hij met die woorden bedoelde. "Dit is misschien verontrustend, maar ik probeerde te laten zien, toen Glenn werd geraakt, dat hij terugging naar zijn laatste herinnering. Zijn laatste, zeer intense herinnering aan Maggie. En op dat moment hij was al bijna weg," aldus Yeun. "Dus ja, dat is een beetje waar hij het over had. Over de tijd dat hij naar Maggie op zoek was toen ze uit elkaar gingen, voor Terminus."

De doodscène van Glenn was een stevige en een schokkende voor velen. Toch komt dit overeen met de comicreeks van Robert Kirkman. Ondertussen zijn we al zo'n drie seizoenen verder en mogelijk missen nog de nodige mensen het personage van Yeun. Deze was namelijk erg geliefd.

Aanbevolen artikelen