search
'Good Girls' nu al zeker van derde seizoen

'Good Girls' nu al zeker van derde seizoen

Ook op Netflix doet de serie het uitstekend...

Geoffrey Ketels
Goed nieuws voor fans van de NBC-serie 'Good Girls'! Het netwerk heeft namelijk (erg vroeg) bekend gemaakt dat er met zekerheid een derde seizoen komt van de reeks. Het drama blijft live minder goede cijfers realiseren, maar is op vlak van uitgesteld kijken één van de best presterende series van het netwerk in de Verenigde Staten. De cast van de serie bestaat onder meer uit Christina Hendricks, Mae Whitman evenals Retta.

De serie, die geproduceerd wordt door Universal Television zou niet alleen goede punten scoren bij NBC zelf. Daarnaast wordt de reeks steevast gestreamd via Netflix en ook daarop zou ze het uitstekend doen. "We zijn bijzonder blij dat de vriendschap en avonturen van deze drie fantastische vrouwen verdergezet kunnen worden.", aldus Lisa Katz en Tracey Pakosta van NBC Entertainment.

Enorme lineup
Good Girls vervoegt een behoorlijk indrukwekkende lineup bestaande uit een groot aantal bekende namen. Het gaat hierbij onder meer om The Blacklist, The Good Place evenals Will and Grace, Brooklyn Nine-Nine en New Amsterdam. Daarnaast werd eerder ook al bekend gemaakt dat verschillende 'Chicago' series met zekerheid kunnen rekenen op een extra seizoen. Het zou hierbij zowel gaan om Chicago Fire, Chicago Med als Chicago PD.

Aanbevolen artikelen