CBS kondigt tiende seizoen 'Blue Bloods' aan

CBS kondigt tiende seizoen 'Blue Bloods' aan

Geoffrey Ketels, 15 april 2019 om 18:53

CBS heeft bekend gemaakt dat haar lang lopende serie 'Blue Bloods' met zekerheid een tiende seizoen zal krijgen. Dit nieuws komt helemaal niet uit de lucht vallen. Het is algemeen bekend dat CBS plannen had voor minstens 10 seizoenen, maar het was wachten op een nieuwe overeenkomst met de ster van de reeks 'Tom Selleck'. Nu deze overeenkomst is bereikt hoeft niets een vervolg voor de serie nog in de weg te staan.

De nieuwe overeenkomst welke is bereikt tussen CBS en Tom Selleck zorgt er voor dat de serie de kaap van 200 afleveringen zal overschrijden. Blue Bloods is voor CBS een vaste waarde welke steevast in de top 10 met drama's is terug te vinden tijdens elk jaar waarop ze wordt uitgezonden. Bij monde van CBS Entertainment president Kelly Kahl werd aangegeven dat men bij het netwerk bijzonder tevreden is met de nieuwe overeenkomst die werd bereikt met Tom Selleck. De president van het netwerk omschreef hem zelfs als een belangrijke of eerder nog cruciale schakel voor de lineup van CBS.

Bijzonder populair
Ook na negen seizoenen blijft Blue Bloods nog steeds erg populair. In de Verenigde Staten weet elke aflevering gemiddeld 12,95 miljoen kijkers te scoren. Op vrijdagavond is ze de best bekeken serie. Alleen Last Man Standing van Fox doet het op vlak van kijkcijfers nog beter dan Blue Bloods. Daarnaast is de reeks in de VS ook het best bekeken drama op alle digitale platformen waaronder ook CBS All Access.

CBS heeft tot slot eerder ook al laten optekenen dat ook NCIS, FBI, God Friended Me, Magnum P.I. evenals Young Sheldon en The Neighborhood een vervolg zullen krijgen. Dit geldt uiteraard ook voor het laatste seizoen van de serie Criminal Minds.

Lees meer over: Blue Bloods, serie, CBS

Informatie over de serie: Blue Bloods

Populair nieuws