Meryl Streep, Nicole Kidman en Reese Witherspoon in eerste trailer 'Big Little Lies' S2

Meryl Streep in trailer 'Big Little Lies' S2

Jean-Marc Vallée keert terug als regisseur.

Zilko Tarici, 16 april 2019 09:57

Het eerste seizoen van HBO-serie Big Little Lies was een verfilming van auteur Liane Moriarty’s gelijknamige bestseller. En hoewel de serie oorspronkelijk werd gezien als een eenmalige miniserie, heeft het grote succes (bij zowel critici als het publiek) ervoor gezorgd dat er toch een tweede ronde komt. Vandaag is een eerste trailer van de nieuwe afleveringen vrijgegeven door HBO. Zoals je ziet, zien ook de nieuwe afleveringen er weer erg veelbelovend uit. Je kunt de beelden hieronder bekijken.
De hoofdrollen in Big Little Lies worden opnieuw gespeeld door Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern en Zoe Kravitz. Samen hebben ze de bijnaam The Montery Five aangenomen. Ze moeten nu zien om te gaan met de nasleep van de gebeurtenissen uit het dramatische eerste seizoen en worden ditmaal vergezeld door Meryl Streep.

Leven met een leugen
Streep speelt de rol van een bezorgde moeder die de waarheid rondom de dood van Alexander Skarsgards personage probeert te achterhalen. Het lijkt er dan ook op dat dit seizoen in het teken staat van consequenties en hoe de Monterey Five moeten leren te leven met de leugen die ze gezamenlijk vertellen. Zullen ze dit geheim weten te houden?

Het tweede seizoen van Big Little Lies begint op 9 juni a.s.


Bron: /Film

Lees meer over: Big Little Lies, Meryl Streep, Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws