Forse problemen voor langverwachte 'Y'

Forse problemen voor langverwachte 'Y'

Slecht nieuws voor de fans.

Jim Pedd, 17 april 2019 om 08:00

Enigszins opmerkelijk nieuws rond Y. De serie, die gebaseerd wordt op de comic Y: The Last Man van Brian K. Vaughan en Pia Guerra was al jaren in ontwikkeling, en komt er nu eindelijk. Maar nu blijkt dat de ontwikkeling ervan niet per se voorspoedig verloopt. Showrunners Aida Croal en Michael Green stappen namelijk op.
Als reden voor het vertrek worden creatieve verschillen genoemd. Dat laten ze op hun Twitter-account weten. Volgens het duo wil FX niet verder met de serie in zijn huidige vorm. Ze zijn blij met zoveel mooie mensen te hebben samengewerkt en hopen dat er alsnog een serie komt.

Creatieve verschillen
In het bericht is het duo vrij kort over hun vertrek. “Vandaag is er slecht nieuws voor fans van Y: The Last Man. FX heeft besloten om in de huidige vorm niet verder te gaan met onze serie.” En dus wordt er een punt achter de serie gezet zoals zij hem voor ogen hadden. Dat betekent vermoedelijk dat er gekeken wordt naar een nieuwe pilot en een nieuw uitgangspunt. De cast zal waarschijnlijk mogen blijven.


Bron: THR

Lees meer over: Y THe Last Man, FX

Populair nieuws